Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Ennyi. Azért reméltem, hogy így is bukás lesz, de az lett volna a meglepõbb... Így sanszos, hogy az UtaPri, és a Free! sikere láttán egyre nagyobb tér nyílik majd az ilyen animék számára.
LasDen
volt ez is meg a fujoshik is. és talán õk voltak a hangosabbak. szerintem egyértelmû volt, hogy visszahozza a pénzét. Hisz ha nem lett volna akkora pozitív visszhangja a reklámnak, akkor talán nem is lett volna belõle anime...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem kellett volna

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

manservice? na ezt ki kell guglizom

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ruley
Szerintem komolyan két különbözõ hisztériát láttunk, a Free bejelentése körül én pont hogy olyanokat láttam hogy "úristen, összedõl a világ ha a KyoAni nem adja meg a mi mindennapi moeblobunkat.

Mondjuk eleve nem járok fujoshi helyekre, szóval nem is tudom ott mi volt a vélemény róla. De még ha pozitív, az se sokat jelent, volt már nem egy pár internetes hisztéria ami nem tükrözõdött valódi létszámokban, mert igazából pár tucat fanatikus keltette, nem egy igazi tömeg.

Az például hogy egy új sorozat sikeres lesz e vagy sikertelen, az szinte MINDIG homályosabb, mint ahogy utólag a sikere (vagy kudarca) után visszaemlékeznek rá.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Nem láttad, hogy az elsõ reklám milyen reakciót váltott ki a manservice-re éhes közönségbõl? Még mielõtt be lett volna jelentve a sorozat... Maradjunk annyiban, hogy nem vállalt a sorozattal nagy kockázatot a KyoAni.<#papakacsint>
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
egy percig nem volt kérdés, hogy a Freet viszik majd, mint a cukrot...

Ruley
Tömeghisztériákat nem a célközönségében váltott ki, hanem a moe táborban, és nem is pozitívat.

Abból még hogy valakik utálnak egy sorozatot, abból még nem köetkezik hogy valaki más meg imádni fogja.

armageddon666
Nekem is megjött hozzá a kedvem ezek után. 😊 Nagyon jól össze van rakva. Karakterek, rajzok... 😊

@

Lelouch
"Az animációnak, rajzolásnak is olyan olcsó hatása volt"

Tipikus Toei... Kár hogy akkor ezek szerint ezúttal se léptek túl az árnyékukon.
LasDen
instant siker volt. és innen még pár évadot meg mozifilmet le lehet még húzni belõle...

LasDen
a név...

Seth
Pedig a DBZ mozi egy nagy nulla volt. Az animációnak, rajzolásnak is olyan olcsó hatása volt, semmi kiemelkedõ jelenet.

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
A Free véletlen kérdése lett volna??? A reklám, amiben elõször szerepeltek a karakterek belõle, már az mekkora tömeghisztériát váltott ki... Ebbõl kiindulva simán várható volt, hogy sikeres lesz a sorozat a nõi rajongók körében.
Ruley
Így igaz, a Free sikere pont annyira volt "várható", mint az hogy a moe rajongók ráharapnak a Lucky Star-ra, a K-on-ra, a Tamako Market-re, vagy a Hyouka-ra. Vagyis hogy egyáltalán nem, mert ez leginkább véletlen kérdése.

Egyébként meg a Free még így sem a Kyoani legnagyobb sikere, kb. a Clannaddal van holtversenyben, a Lucky Star-t TALÁN utolérheti, de a Haruhi és a K-on még akkor is 10k-t elõznének rá.

LasDen
mondjuk kyoaninak is minden sikeres animére jut legalább egy flop. de szerintem még hyouka is a sikertelenebbek közé sorolható. legalábbis úgy hiszem kyoani többet várt tõle...

Lelouch
Várható volt, hogy a sok fujoshi ráharap majd...
LasDen
Blu-ray
*1, 17,944 *17,944 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Limited Edition
*2, 15,517 *15,517 Free! vol.1
*3, *5,877 **5,877 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Regular Edition

DVD
*1, 14,262 *,*14,262 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Regular Edition
*2, 12,298 *,*12,298 Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami - Limited Edition
*3, 10,209 *,*10,209 Free! vol.1

DBZ jól fogyott...viszont Free is, hogy szakadna meg 😄

IMYke2.0.0.0
yousei-raws = nagy fehérség 😞

Az egyik kedvenc releaser csoportom. Remélem, nem múltak ki...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
A Titán rajongók elég kényesek arra hogy az eredeti manga teljesen aszexuális volt, azon is megbotránkoznak ha Mikasának látható ajkai vannak, vagy hogy a nõi egyenruhák valamivel testhezállóbbak.

LasDen
Kész! Végeztem vele 😄 Tiszta kifárasztott...az Arbiterig még könnyû volt, de vele már megszenvedtem, fõleg a legutolsó. 2. v 3. próbálkozásra találtam meg a választ 😄 De jó játék volt. Kipróbálnám az Ace Attorneyt is...

Lelouch
Hát te maradsz ki a jóból, nem én.<#vigyor>
LasDen
engem nem gyõzöl meg...😄

Lelouch
Szerintem jó. 😄 Viccen kívül.
LasDen
szart nem olvasok 😄

(najó, nem szar, de nem is jó 😄)

Lelouch
Majd ha naprakész leszel a Darkness-bõl, akkor talán releváns is lesz a véleményed... 😄 De érzésem szerint ez a nap sose fog eljönni...<#ravasz1>
LasDen
Rito egy kis béna pöcs, aki nem méltó a hárem mester címre 😄

Lelouch
Top 25 Harem Masters

Nálam ebbõl:
1. Katsuragi Keima
2. Yuuki Rito
3. Sakurai Tomoki
4. Araragi Koyomi
Lelouch
Akkor miért nem ott kérded ezt? 😄
forumon irták

Lelouch
Elvileg?
titán 2. openingjében milyen fan service van? elvileg van de nem láttam semmit :S
Vagy lehet hogy queens blade után a kis fan servicek fel se tûnnek? 😄

12 rész után,
egyre jobban tetszik ez a zetsuen no tempest 😄

naruto manga
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
narutoban is most volt ilyen isten fa, japánok nagyon szerethetik a fákat, biztos azért van olyan spriccelõs wc hogy ne csináljanak a fákból wc papírt 😄

Bachstein
Azon se lepõdnék meg, ha kiderülne, hogy az egész egy gigantikus titán szemöldökén játszódik.
LasDen
te tudod...😄

LasDen
fordítják, de egy manga fordítás nem ugyanaz, mint egy anime...

English nem 😄
De majd beleolvasok

az anime elég népszerû, azt hittem hogy fordítják rendesen a mangát :S

Lelouch
Angolul nem jó? 😄
Ugy látszik nincs magyar titán, aa-n is csak a 9. fejezetig van fent 😞

Lelouch
Zetsuen no Tempest: Lehet dobálni a virtuális köveket, de szerintem a második fele is jó volt... 😄
9/10
Lelouch
Lelouch Voice Actor Jun Fukuyama Joins Code Geass: Akito the Exiled Cast

Hírként is. Nem örülök hogy ilyen szerepben kellesz látni, de hát ez van.
Lelouch
Szerinted?
megint belefutottam egy spoilerbe 😞
ez nagy spoiler?

titan MANGA SPOILER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a falak azok gigantikus óriásból vannak

LasDen
ahogy betáncolt az anime az ajtón, úgy ugrott rá egy dühös horda a mangára is...

titán mangát forditja valaki?

PetruZ
PapaKiki OVA (2013, AniDB): Három rövidebb történet, minden szereplõt érintve, plusz egy új lány is ott van minden részben (aki vszleg kimaradt a sorozatból, pedig elég régi barátnak tûnik). Amúgy csak a szokásos PapaKiki. 😊 6/10
LasDen
sajnálom. nem vagyok filozófus 😄

armageddon666
Ne csináljátok már. 😄 Õ még tök könnyû. A jó erkölcs forrása a boldogság fazon volt az ahol elakadtam, de aztán sikerült. 😊

@

Lelouch
Én inkább otthagytam a fenébe... 😄