kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • DasIsFuck
    Last Exile: Fam, The Silver Wing:
    Fantasztikus volt, komolyan mondom anime ekkora hatást még nem ért el nálam.
    Nagyon szépen felépített,kerek történet, jól felépített világ és fantasztikus csata jelenetek.
    Nem tagadom eggyik nagy bája a csatajelenetek minősége+a steampunk stílus:)
    Az sajnos más kérdés, hogy a cgi azért picit belecsúfított, animéhez képest szép, de úgy összességbe nem.

Sajnos így utólag kiderült hogy folyatáts és nagyon sajnálom, hogy nem láttam az első évadát &|
    Így volt rengeteg dolog amit kevésbé lehetett érteni, főleg néhány szereplő akik alig szereplenek és alig derül ki róluk valami, nyilván mert az előzményből kellene ismerni.
    Illetve Luszkínia célja azért számomra nem egészen volt tiszta.
    világbékét akar az exile segítségével elérni, aztán elmondja hogy igazából csak elakart menni vele...nem túl logikus számomra, hogy akkor miért kezdett háborúba

A vége meg kifejezetten tetszett, meglepett, mert nem gondoltam hogy Fam múltjáról kifog bármi is derülni.
    Olyan jó érzés árasztott el a végénél, mégegyszer megemlíteném hogy nagyon tetszett, hogy szép kerek története volt és a jobbik fajtából.(ahogy az anime sem volt tele animés klisés baromságokkal aminek hatására komolyan lehetett venni)

Egyetlen negatívum a női szereplők túl reprezentálása !laugh

10/10 pont és a top 3 kedvenc animéim közé került.
    (Mondjuk az más kérdés, hogy igazából úgy 2 éven keresztül néztem a 21 rész... !guffaw)