Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nocsak, ki került fel a Code Geass Akito karakterei közé...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont valami Julius Kingsley néven fut, szóval úgy tûnik a két évad között nem volt rest használni õt Charles...<#zavart2>
LasDen
sajnos...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Már a GT helyett is foglalkozhattak volna inkább a mozik leszinkronizálásával. A jelenlegi helyzetben már veszett ügy az egész.
LasDen
remélem napokban lesz valami rendes sub a DBZ filmhez. Mondjuk legszívesebben szinkronosan nézném. Úgy lenne tökéletes a nosztalgia faktor 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Ezzel nagyon egyetértek, onnantól kezdve valahogy elveszett a misztikum vagy nemtom😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
nem sokat. nem õ volt a probléma, nem is zavart, mint máskor 😄

Lelouch
Kicsit tovább nézve, ebben a lejtmenetben nálad mennyi szerepet játszott a Kaji Yuki karakter? 😄
Ruley
A sorozat második harmada, vagy harmadik negyede lejtmenet, de utána szerintem a megoldás maga jó volt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Hát lehet hogy igazad lesz, a Spiral manga is eléggé gáz lett szerintem a végére, pedig egy bizonyos pontig az is nagyon bejött... 😄 (ugyanaz a szerzõ)
Majd meglátjuk...
LasDen
sajnálom, de ez az igazság. De attól még neked jó lehet 😄

Lelouch
Most miért kell kedvemet szegni egy ilyen állítással? 😄
LasDen
kb addig volt jó a sorozat. utána már csak lejtmenet...

Lelouch
Zetsuen no Tempest-ben nagyon komoly volt az a pár rész, amiben Yoshino, Mahiro, Samon és Hakaze értekeztek egymással az erdõben. 😄
LasDen
a Prisma Illya meg 2. évadot kap...nemtom nézi-e valaki. Én kb 2 percet bírtam 😄

Lelouch
Nekem bejön ez a style.
LasDen
olyan réginek tûnik 😄
érdekes, hogy az elején még angolul írták ki, aztán váltottak...

Lelouch
LasDen
1 vagy 2 részt néztem belõle. nekem nem tetszett...

Ruley
Gyakrabban kéne random ismeretlen egy évtizeddel ezelõtti sorozatokba belekukkantanom.

Most épp a Zipang-ot kezdtem el így. Maga a sorozat nem is nagy szám, de mégis szórakoztatóbb mint ha klasszikusokat kezdenék el, amiket gyakorlatilag már ismerek, mert egyrészt egy tucatnyi újabb sorozat utánozza a stílusukat, másrészt agyon vannak vitatva a neten.

Így viszont kicsit olyan mintha meglepibe kaptam volna egy extra új sorozatot õszi elõ-évadként.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
el se kezdtem. nem igazán érdekel a téma...

PetruZ
Kb. félig néztem, aztán dobtam, de volt itt, aki végignézte.
Bachstein
Magi-t nézte valaki?
Lelouch
Köszi, akkor jól rémlett. 😄
biomage
ez Oolong

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
Ez most Bulma vagy Oolong? 😄
LasDen

armageddon666
Mert hiába jó, de tömény.

@

Lelouch
Nem értem a kérdés mögötti logikát.
LasDen
a cipõjét nézed? 😄

Máté94
Nem tudom, illik a karakterében. Vagy csak így szoktam meg. Mindenesetre mondjuk Yoshino-n érdekesebben állna. Neki konzervatívabb a stílusa. 😄
Lelouch
"rajta jól áll"
<#banplz>
Máté94
Az a lényeg, hogy rajta jól áll, máson már lehet kevésbé. 😄
Lelouch
A 7. résznél járok a Zetsuen no Tempest-ben, de Mahiro lábbelijén még mindig nem tettem túl magam... 😄
PetruZ
Ennek ellenére mindkét Code Geass évad k* jó volt - és fõleg õmiatta. 😊
IMYke2.0.0.0
"És most ettõl érezzem rosszul magam, vagy mi? 😄"

A legkevesebb, hogy vezeklésül nekirontasz a hideg Dunának 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor nem lõttem mellé 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Nem fikázom, csak egy komolytalan állításra valami komolytalant próbáltam reagálni. 😊 Megnézni meg azért nem szándékozom, mert amennyire képben vagyok vele + a kritikák alapján nem kívánok vele foglalkozni...

És most ettõl érezzem rosszul magam, vagy mi? 😄
PetruZ
Mondjuk Lelouch végig eléggé ellenszenves, egoista, törtetõ alak, aki habozás nélkül feláldozza a családtagjait is, ha kell, de végülis a világ uralkodója ellen tör, nem lehet pipogya. 😊

Mármint a karakter az animéban, nem az itteni figura. 😄
IMYke2.0.0.0
Ezt jó tudni. <#papakacsint><#buck>

LasDen
manapság az a módi, hogy látatlanban fikázunk mindent....😄

IMYke2.0.0.0
* Code Geass

IMYke2.0.0.0
Tehát, úgy fikázod, hogy még nem is láttad. <#beka3>

Én például elkezdtem ám a Code Guass-t, és Lelouch karaktere az elsõ 2 részben rendkívüli módon ellenszenves... <#ravasz1>

PetruZ
Az EL szerintem közepesnél jobb, de nem nevezném a legjobbnak, legfõképpen a vége után fellépõ hiányérzet miatt. Van ugyan valamiféle vége, de mégis befejezetlenséget éreztem.
Lelouch
Én még akkor se... 😄
Lelouch
És ha hozzáteszem azt, hogy nem igazán lenne dicsõség a Gaia TOP3-ban lenni? 😄 Amúgy csak egy kis zrikának szántam, de úgy látszik nem jött be. 😄
LasDen
jöhetne belõle valami HD remastered, oszt akkó még meg is nézném 😄

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied: non plus ultra.
Minden más anime csak mögötte kulloghat.
Ez van srácok 😊

LasDen
komolytalan...😄

IMYke2.0.0.0
Ha csak harmadik, akkor az a lista is komolytalan 😊

Lelouch
Gaia-n az a harmadik.<#idiota>