kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Ezt nem értem mire érted.
    Mindegy hány mangaka van mögötte ők döntik el mi lesz a vége. És biztos számításba kerül az elég nagy rajongó tábor, plusz a "felhördülése" ellen hogy ha valami beteljesülne azt ne egy vagy két lánnyal tegyék. Talán nem véletlen hogy ez sosem történt meg teljesen, mindig van egy "nyitott" lehetőség.
    Vagy hogy nincs beleszólása a kiadónak egy sikeres mű alakulásába, nem hiszem hogy nem.
    Nyilván nem a te vagy az én elképzelésünket fogják megcsinálni, de eddig nagyon is jól halad a sztori, én akkor sem leszek csalódott ha nyitott lesz a sztori vége (ami biztos) mivel úgy mindenki azzal képzeli el a beteljesülést akivel akarja.
    Eddig sem volt gondom a döntéseikkel, talán csak azzal hogy nem akarják kiadni az új évadot.