kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Én ebben nem foglalok állást, mármint a két fél torzsalkodásában.
    Tudok mindkét féltől mocskosságot és ugyanakkor meg is lehet érteni ha az ő szemszögükből nézem.
    Pedig a nagyjáról én nem is tudok.
    Nekem az a nemtörődömség nem tetszett amit a felhasználók felé mutattak akikért csinálják ez az egész fansub dolgot.

Inquisitor

Ez elég egyéni szemszögű leírás,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert az hogy valaki nem egy nagy csapat tagja vagy még éppen csak mostanság alakultak nem jelenti azt hogy nem igényes a munkájuk.
    Én is tudok olyan egyéni fordítóról aki feltöltőt oda mert igazán saját weboldala nem volt ami ismert lett volna, mégis jó és igényes munkát végez. Most hiába csinál saját oldalt azt nehéz lesz ismerté tenni, hogy az a néhány anime felírat ott található, tehát nem ment az oldala forgalom mutatóira.

Ezzel én azt akartam írni hogy vannak ilyenek is, és őket az új oldal nélkül elfelejthetnénk. Mivel a nagy csapatok sem vesznek fel minden animét a projekttűkbe, ami nem jelenti azt hogy az ne lenne jó anime.

Az új oldalon is lesznek azért elvárások ha valaki jelentkezik, és szólhatnak is érte ha nem úgy teljesít.
    De a különbség abban is lesz amit már az AA-n is eldöntöttek hogy nem kell feltölteni feltétlen hanem lesz lehetőség az saját oldalára mutató linkre is tudtommal.
    Tehát aki a nézetségért sír az linkel, aki meg nem akar saját oldallal bibelődni vagy nem zavarja ez az feltölthet, de az a lehetőség is meglesz (remélem) hogy egy adott forumon megbeszéljék a felhasználók, fordítók hogy esetleg hol található a felírat vagy ki csinálja most vagy áll neki.

Aki meg ezek után is sír azért valóban nem kár.