kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Puella Magi Kazumi Magica - The Innocent Malice

Ritkán fordul elő hogy ezt történik velem. Valahogy az elém került ez a sorozat és elkezdtem olvasni amolyan unaloműzőként. A vége az lett hogy egy ültő helyemben végigolvastam mind az 5 kötetet és amikor megtudtam hogy a YenPress már kiadta angolul, meg is rendeltem a sorozatot.

Mint ahogy címből kiderül hogy a Madoka világában vagyunk, annak minden szabályával és megkötésével együtt de még Madoka Magica eseményei előtt.

Hősnőnk Kazumi egy emberrablási kísérlet kellős közepén egy bőröndbe zárva tér magához. Kiszabadulás után semmre sem emlékszik, így nagyon meglepődik amikor kiderül hogy Puella Magi. Szerencsére a barátai akik sintén magical girlök hamarosan megtalálják (előző nap tűnt el) és megtudja hogy az elrablása és az emlékvesztése előtt a Pleiades Saints nevű 7 tagú Puella Magi csapat tagja volt. Aki látta Madokát annak feltűnhet hogy egy ilyen nagyméretű csapat meglepő, hiszen már 2-3 együtt működő Magi esetén is nagyon nehéz a Soul Gemek tisztán tartása.

Kazumi visszaköltözik a barátai Pleiades Seints házába ahol reméli, hogy lassan eszébe jutnak majd a dolgok.

Aki látta Madokát az sejtheti hogy itt sem az aranyos Magical girleken lesz lényeg, és mivel Urobochi ebben is részt vett nem maradhat majd el suffering, a leki terror és persze a durva fordulatok sem.

Engem teljesen lenyűgözött és magával ragadott ez manga. Mindenkinek akinek tetszett Madoka melegen ajánlom!

http://mangafox.me/manga/mahoushoujo_kazumi_magica_the_innocent_malice/