FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
engem inkább idegesítettek az első évadba, egyedül nekromanta karaktere tetszett, az úgy normális volt azon kívül h nem beszélt.
egyébként sajnos eggyre kevesebb anime szórakoztató a számomra, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy amik nem mennek az agyamra pár rész elteltével.
Szinte bármilyen ígéretes plotot olvasok, szinte mind ebbe fullad bele, hogy bejön az agyon erőltetett fanservice...és a semmi történik benne 12 részen keresztül.
Nem tudom talán csak az emlékek szépítik meg, de régebben sokkal több olyan ecchi/fnaservice animét láttam amik szórakoztatóak voltak, nem úgy mint a mostaniak 80%-a.
Komolyabb történeteketből meg kevés az amit elfogadnak az agysejteim, Last Exile-t néztem/nézem ami ilyen, na arra pl egy rossz szavam nincs, csak a gond, hogy alig emlékszem már ilyen animékre:D
Szezonos animékbe is bele-bele kezdegettem, de ott is több negatívummal jöttem ki mint pozitívummal...
voltak amik tetszettek, de megint valahogy nem az a elsöprő magával ragadó érzés.
Nem tudom mi hiányzik az újabb animékből, talán az h nem tud úgy magával ragadni a hangulatra mint egy spice and wolf,The Tower of Druaga-,Utawarerumono pl.