Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nem szeretem ha a megszokott dolgok rosszabbak lesznek, legyenek akár milyen kicsik is 😄
Hozzászoktam a vasárnap-hétfõi shingeki és hunter részhez. 😄

Egyébként megjelent egy fairy tail special manga, tök jó tele van fan service-el 😄 A legjobb a mirás részek voltak 😄😄😄D😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
az ember hozzászokik a dolgokhoz, aztán ha nem úgy van, akkor kitörnek a zavargások 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Te jó ég, késnek pár napot a feliratok, itt a világvége! 😄
LasDen
pangás van...mindenki nyaral...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

wtf se shingeki se hunter felirat, what da hell

Lelouch
Hát mivel angolul is a gambling szót használják, végülis ja... 😄
Kaiji sose fog megváltozni. 😄 Ettõl függetlenül az S2-ben is vannak bõven jó pillanatai, nem semmi dolgokkal állt elõ...<#hawaii>
LasDen
nem baj, csak megjegyeztem 😄 lehet úgy van, de attól még szerencsejátéknak hívják, nem? 😄
am néztem Kaiji S2 1. részét, és csalódtam Kaijiban. Azok a tipikus vesztes szövegek tõle nagyon felhúztak. Elõtte nem volt ekkora lúzer 😄 Elbaszott egy hely ez a földalatti cucc...

Lelouch
És az baj? 😄 Egyébként se igazán a szerencsén van a hangsúly a játékokban, sokkal inkább a tudáson és a simlisségen.
LasDen
látom ez is a szerencsejátékról szól...

#60895: belepörgettem, kis agymenésnek késõbb jó lesz 😄

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Jaja. Jelen pillanatban még jobb is, mint a Kaiji, az sajnos egy nagyon rossz irányba haladt el.
LasDen
ez a Kaiji mangakájának egy másik munkája??

Lelouch
Zero opening<#merges2>
Tudom, rajtam kívül senkit se izgat. 😄 De nagyon meglepett, mikor rátaláltam. Ráadásul ahogy elnézem ezekhez a játékgépekhez a mangából is elég sok részt meganimáltak+leszinkronizáltak. Akkor már igazán jöhetne belõle egy anime sorozat is. 😄 Hátha belevág a Madhouse...
PetruZ
Mondtam, hogy vannak ilyenek és lesznek is még. 😊 Viszont mostanság már jobban pörög.
efti
Space brothers 27: az elmult par resz kisse vontatott volt, olyan mintha fel epizodnyi tortenetet nyujtottak volna ki teljes epizodnyi hosszra.

WWFSMD?

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem még az elsõ évad végén volt? Ott is volt valami olyasmi, amirõl aztán kiderült hogy nem is igaz. 😄
LasDen
de a legvégén talán lesz valami. legalábbis úgy rémlik. valami ufó rémlik 😄

Lelouch
Szuper. 😄 Azért már valahogy csak be fogom fejezni.
LasDen
nem is lesz...

Lelouch
A School Rumble-ben szörnyû ez a status quo, ráadásul semmi változásra utaló jel nincs...
Seth
tüttürû

PSN ID.: Beegabor

Zomil
Annyira jo hagnja van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
kis aranyos 😄D gogogogogo 😄DD

Lelouch
Hátha valakit érdekel: Manga felolvasás HanaKana módra... Szerintem vicces.<#vigyor>
PetruZ
A végérõl hiányzik még egy "Good luck!" képkocka, úgy lenne igazi. 😊
LasDen

LasDen
na ja. de ezek nélkül is elég erõs lenne....

LasDen
leszedtem EF - Fairy Tale of the Twot, fõleg a Chihiros rész miatt. Átverekedtem magam az elsõ Hiro-Miyako-Kei fejezeten, aztán a 2. Kei fejezetet már részletesebben olvastam. Aztán jött a 3. fejezet Chihiroval. De csalódtam picit. A vége nem jó. SOkkal reálisabb, mint az animében volt, de pont ettõl olyan rossz....szomorú vagyok 😞

Lelouch
Ennyi erõvel betehették volna neki akár a Final Getsuga Tenshou-t is, azt elvégre ténylegesen végre is hajtotta.<#ravasz1>
LasDen
nem tud, de szorgosan gyakorol, hátha egyszer összejön 😄

Lelouch
Lelouch
Ja, Frau kigurumi.
Máté94
Furugori?<#idiota>
Lelouch
4 napja kijött a HunterxHunter movie BD-n, de még arról sincs hír, hogy fordítja-e valaki egyáltalán.<#fejvakaras>
Lelouch
OMG<#idiota><#nevetes1>
Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem halt meg. 😄 Pedig egészen az utolsó fejezetig meg volt rá az esély hogy a végét nem éli túl.
LasDen
ganta megmurdelt?? mer az lenne a jó befejezés 😄

Lelouch
Hát véget ért a Deadman Wonderland manga is. Ha azt nézem milyen befejezést vártam, akkor akár még happy end-nek is nevezhetõ a vége.
Összességében kap egy 7/10-et a manga.
Kissé propagandastílusú de jó. 😊 Lépj be te is birodalom védelmezõi közé!
Máté94
Jó.
Ez a blue gender elég lassú :S

magi jó sorozat?

LasDen
hosszútávon nem biztos, hogy tetszene. am a birodalmi hajó kapitánya kicsit olyan volt, mint Char 😄

PetruZ
Lelouch
Na akkor csak jól rémlett. 😄
PetruZ
Ugyanez a MAL-on. 😊
Lelouch
Nem vagyok regisztrálva AniDB-n, de biztosan... 😊
PetruZ
A special-ok között nem volt. Szerintem erre gondolsz. 😊
Lelouch
Ehhez van valami hentai OVA is, nem? 😄
PetruZ
Princess Lover (2009, AniDB): Fõhõs srác egyszerû gyerekbõl egyik pillanatról a másikra egy ultraszuperextrém gazdag vénember egyetlen örököse lesz (volt azért még más is ott a háttérben), és bekerül a hasonlóan ultraszuperextrém gazdag, vagy befolyásos családok iskolájába, ahol új családneve miatt rögtön a figyelem, fõleg a lányok figyelme középpontjába kerül, ugyanakkor kénytelen lesz megtapasztalni, hogy a hatalommal fel... ja, az egy másik sztori 😊, szóval a hatalomnak is vannak árnyoldalai.
Itteni említés után néztem bele és végig is néztem, minden special résszel együtt (a polished-féle BD-t ajánlom). 12 rész, az elsõ fele tipppikus középiskolás hárem romkom ecchi vonásokkal, a második fele viszont érdekes módon valamiféle modern akciósorozattá változik, bár én maradtam volna a "megszokott" vonalon. 😊 Végig lehet nézni, mert tkp. kerek történet (jó, a végén a fõgonosz "magyarázkodása" minden idõk egyik legrosszabb indoka, amit valaha is láttam) és van "választás" is (fogjuk rá). Van filmre összevágott verziója is, de azt már kihagytam. 5/10