72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hello
Tudja valaki hogy az ezen az oldalon Link található tömöritett osztott fájlokat mivel lehet kicsomagolni?
Mert nekem nem ment Total C., 7-zip és WinRar-al sem.
Kösz -
Hazudnék ha azt mondanám hogy többet vártam, de ez az Index movie azért lehetett volna jobb is... :D -
folytatodnak a buzik úszóleckei...hurrá -
Jahh mindenki meztelen lassan...:D -
Akkor majd keress rá. :D Szerintem megéri. Ha ilyesmiről van szó, nálam Mashima a második kedvencem Yabuki Kentaro után. -
őőő sztem nem -
A Fairy Girls: Swimsuit Shots képeit láttad már? :D -
majd atporgetem őket klasszik Lucy pillanatokert :D -
Hát szerintem minimum 2 hét míg lesz hozzá rendes angol fordítás, az eddigi tapasztalatok alapján.
Mondhatni, a mostani arc szerintem eddig egész jó. -
csak gyorsan os legyen meg.
am Fairy tail mangaban történik valami érdemleges? -
Már ki is jött a RAW. -
A "háremek" nem zavarnak, sőt a lightosabb formáját külön kedvelem is. A tutyimutyi, döntésképtelen fiú főszereplők viszont kifejezetten irritálnak.
Eddig nekem nagyon tetszik a 2013/2014 téli szezon. Nem találtam még világmegváltó 10/10-es sorozatot, de pont elég nézhető van. Remélem legalább párból kialakul valami kerek történet. -
Háremek engem nem annyira zavarnak, többnyire a saját műfajukban fordulnak elő. Ahogy a kimondottan ecchi marhaság showk sem.
A fanservice úgy nagy általánosságban viszont igen, mert mindenféle műfajba beleerőltetik. Sok animét a fanservice miatt problémás ajánlani embereknek. -
a 13as év annyira nem volt jó, de az előző 2012es ott voltak jó darabok szép számmal -
Mondjuk, a fanservice-től nekem is kezd kifordulni a gyomrom. Meg a háremektől és a pipogya fiú főszereplőktől is.
Nem véletlen, hogy a napokban a "female protagonists anime" kategóriákban kerestem általam még nem látott animéket, lehetőleg fiú szereplő és/vagy ecchi nélkül.
-
Elsopro "huha", de meg csak "ez aztan jo volt" erzest szezononkent ha egy sorozat ha maga utan hagy, akkor az mar egy jo szezon volt.
Szerintem ez regebben se volt maskepp, csak nagyobb a merites a mar lezart animek kozt, igy konnyebb jobbakba belefutni. -
engem inkább idegesítettek az első évadba, egyedül nekromanta karaktere tetszett, az úgy normális volt azon kívül h nem beszélt.
egyébként sajnos eggyre kevesebb anime szórakoztató a számomra, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy amik nem mennek az agyamra pár rész elteltével.
Szinte bármilyen ígéretes plotot olvasok, szinte mind ebbe fullad bele, hogy bejön az agyon erőltetett fanservice...és a semmi történik benne 12 részen keresztül.
Nem tudom talán csak az emlékek szépítik meg, de régebben sokkal több olyan ecchi/fnaservice animét láttam amik szórakoztatóak voltak, nem úgy mint a mostaniak 80%-a.
Komolyabb történeteketből meg kevés az amit elfogadnak az agysejteim, Last Exile-t néztem/nézem ami ilyen, na arra pl egy rossz szavam nincs, csak a gond, hogy alig emlékszem már ilyen animékre:D
Szezonos animékbe is bele-bele kezdegettem, de ott is több negatívummal jöttem ki mint pozitívummal...
voltak amik tetszettek, de megint valahogy nem az a elsöprő magával ragadó érzés.
Nem tudom mi hiányzik az újabb animékből, talán az h nem tud úgy magával ragadni a hangulatra mint egy spice and wolf,The Tower of Druaga-,Utawarerumono pl.
-
Nem a te időd volt, hanem az enyém.
Nem lehet minden sorozat 100%-osan szórakoztató mindenki számára. Ráadásul, engem a lányok még az első évadban is felvidítottak.
-
fő karakter csaj elég szimpatikus volt, kár hogy az anime összes egyéb része ahogy van szemétdombra való.
Főleg ez a randiszimulátorozás, az egyenesen röhejes volt.
az utolsó 2 részt már csak áttekergetve néztem meg belőle. -
az rendes :D -
A Sora no Otoshimono utolsó fejezete 100 oldalas lesz. :) -
Date a Live OVA: Mint a sorozat volt. :) Most Origami és Tohka volt soron - ismét randik, kereszt-randik és félreértések formájában. 6/10 (Áprilisban jön a 2. évad. :) )
-
vagyis 12 rész időpocsékolás
-
Muszáj megosztani.
(Titan cosplay)
-
[2011-2012] - Minden, ami "Kore wa Zombie Desu ka" - 1. évad + OVA: 5/10 - 2. évad + OVA: 6/10
A 2. évadra összeállt a szokásos "daily life", és egész kellemes lett az egész. Nem kerül a Pantheonba, de a lányok kitettek magukért. -
Az egyik újravetítésnél volt pár új opening és ending, ez azok közül való. -
Erre nem is emlékszem. -
Ez a Gintama opening tetszik. :D -
Ez a sakabatou miért ilyen nagyon halálos, veszélyes kard? -
Kenshin fordított élezésű pengéje a valóságban :)
-
-
Az a vicces én már az ilyen animékbe bele sem kezdek, mert szerintem nem tudnám nem lehúzni:D
Most is csak Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita-t nézem, de ez is kuriózum, mert kivételesen tetszik a "paródia" része, bár részről-részre megy az agyamra a "story"XD -
Belekezdtem a Kaiji-ba. A tortenet eddig erdekes, de a megrajzolast meg szokni kell -
Prof William #63246 A Witch Craft Works hány részes lesz? A mangájából lazán kitelne egy 24 részes évad.
Az Endingje az egyik legjobb a szezonban... Azok a fejek...
-
A Champloo jóféle dolog - csak sok a filler rész benne...
-
"Samurai Champloo" - ez hogy a 'csába maradt ki az életemből eddig?!
Most szerezhetem meg :) -
Hamatora ep.1: brighter than black. Eddig talan igy lehetne osszefoglalni. Remelhetoleg marad a vonalon es nem megy at baccano-ba, aminek egyenlore sajnos latom eselyet. -
az első is jó volt, én várom.
zombie: én Yukit kedveltem -
Ezt is meg kellene nézni:
"The Academy of Motion Picture Arts and Sciences announced that Hayao Miyazaki's final film, The Wind Rises is nominated in the best Animated Film category." -
Hátha érdekel itt is valakit:
Hivatalos: készül a "Rurouni Kenshin élőszereplős folytatása.
"Rurouni Kenshin: The Great Kyoto Fire Arc premieres this August 1 and the follow-up, Rurouni Kenshin: The End of a Legend Arc premieres this September 13."