kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Saki (2009, AniDB): Középiskolás lányok mahjong klubja, ami az előző évi korosztályos országos egyéni bajnokkal és egy különös őstehetséggel kiegészülve elindul a kormányzósági selejtezőn, hogy bejusson az országos bajnokságra.
    Azt tudtam korábban, hogy a mahjong nem csak azt az egyszerű szóló játékot jelenti, mint amit szinte minden oprendszerhez meg lehet találni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire taktikai és kombinatív játék. A sorozatban előforduló kombó bemondások jó részét nem is nagyon értettem, szerencsére a Doki elég jó TL note-okat szúrt be ezekhez. De ezeken kívül is élvezhető, viszonylag izgalmas, bár néhol giccses sorozat volt. 6/10
    (Van még az Achiga Hen, ami egyfajta párhuzamos sztori ezzel, csak egy másik iskolában, más karakterekkel (és csak egy karakter köti a fősztorihoz), de most januárban már elindult a Zenkoku Hen is, ami az igazi folytatás.)