Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ha csak ezt a kiemelt jelenetet látod elhiszem,hogy elég meredek, de ha elejétõl végignézed, szerintem elismerõen csettintesz majd :D

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Pedig sugárzik róla az epicness...<#vigyor>
Lelouch
Tengen Toppa Gurren Lagann, amiben szerepelt a jelenet amibõl a pónis változatot készítették. De látom most zaklatott vagy, úgyhogy hagyjuk inkább... :D
RelakS
uhh, ez így is szörnyû ... és ezt akarom én egyszer majd megnézni? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Mi a pöcsnek kellene lövésemnek lenni bármirõl is, ami "TTGL"?
Ha egyszerûen rettenetesnek tartok egy vizuális mûvet, nem kell ismernem hozzá a készítõ lábméretét, sem azt, hogy mit-miért-mikor-mennyiért-kivel-hányszor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Vagy csak lövésed sincs a TTGL-rõl. :)
http://www.youtube.com/v/9eFKDEd8__o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Még ha neked nem is jön be, azért a rettenet jelzõvel illetni szerintem erõs túlzás.
IMYke2.0.0.0
Az egész - kezdve a hatalmas szarvval, egészen a végéig. Minden.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Mi benne a rettenet?
IMYke2.0.0.0
A pónikat igen :)
Ez az animáció rettenet viszont - várandós anyukákban megállítaná a pocaklakó fejlõdését, az tuti.

Lelouch
No Game, No Life Light Novels by Itsuten's Kamiya Get Anime

Érdekesnek tûnik, kedvemre valóbbnak néz ki, mint a Mondaiji volt végül...
Gondolom azt akarték hogy a nolifer otakuk együtt érezzenek a fõhõssel. :)
LeWyTy
Ezt csak több mint fél évig animálták xD

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Mi a baj? Nem szereted a pónikat? :D
IMYke2.0.0.0
<#falbav>

zsakosfrodo2
Akarok látni egy full seriest ebbõl.

Lelouch
http://www.youtube.com/v/fUovke8f72k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Lelouch
LOL, az új KamiNomi OP full több mint 12 perces. :D Pedig már az elsõ évadé is elég hosszú volt a maga 8 percével.
Zomil
:DDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
vicces videó, de még ezt a 2,5 percet is irritáló volt végignézni :DDD
http://www.youtube.com/v/npIlik04WCE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
De a szereplõk... :D
Az egész olyan, mint valami olcsó paródia, itt van pl. ez a jelenet... Kb. végignevettem... :D
LasDen
jó lehet, mint sorozat nem állná meg a helyét, de mint opening ötletes és jó :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ja, már csak egy kis rotoszkópia hiányzik a tökéletességhez... :D
LasDen
mé, ez tök jól néz ki :D

Lelouch
De most miért kell ilyesmiket eszembe juttatnod?<#idiota>
Lelouch
"sok esetben nem olvastam az eredeti mangát/novelt"
Én ilyenkor hamarabb nekiállok inkább a mangának, mint egy LA filmnek vagy sorozatnak, ha érdekel a történet...
LasDen
sok esetben nem olvastam az eredeti mangát/novelt, így nincs okom kivételezni. ha érdekel, megnézem. csak egy film...
amúgy a japán filmek annyira mások, mint a hollywoodiak. a színészi játék nagyon más. sokszor olyan teátrálisak a karakterek. de ha megszokja az ember, akkor azért vannak élvezhetõ filmjeik...:D

Lelouch
Én a Live Action adaptációkért annyira nem vagyok oda, így ezt se néztem meg, de most hogy ezt felhoztad lehet hogy a másodikba mégis belelesek majd, elvileg van benne valami movie exkluzív gambling is.

S2-nél kiváncsi leszek a véleményedre... :D
LasDen
a Kaiji S2 helyett megnéztem a Kaiji filmet. Érdekes volt, fõleg amiatt, hogy megvariálták picit a történetet. Kicsit felgyorsították a történéseket, hogy beleférjenek egy filmbe, és alakítottak is a dolgokon, de nekem bejött a változtatás. Viszont nem is vesztett karakterébõl semmit a cím. Kira jól hozta Kaijit :D Simán ráismertem benne. Láttam van 2. rész is, majd valamikor megnézem azt is.
Most asszem jöhet az S2 :D

armageddon666
1. lesznek asszem zárt fülkések is, de rég láttam.
2. a legtöbb szörny úgy megy át a fullacélpáncélon mint kés a vajon.

@

blue gender

a mecha pilóta fülkéje miért nyitott? Ha olyan geci nagy szörnyek ellen kéne harcolni akkor nem ártana ha a pilótát védené pár centi acél :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen

Lelouch
Kijött RAW-ban az egész fejezet. Úgy látszik, lesz 2 hónap szünet, a következõ fejezet október vége felé várható.<#zavart2>
Lelouch
A Commie is ezt szokta általában csinálni, de ezt most teljesen "nulláról" fordítják.
LasDen
mondjuk átlagban a crunchyroll feliratait használja mindenki. azt turbózzák fel....

Lelouch
Úgy értem, a Horrible által használt Daisuki-féle feliratra nem mondanám rá, hogy jobb, mint a Commie.
Lelouch
A Monogatari feliratuk szerintem nem olyan rossz, sõt...
guilty cworn end

zenék tetszettek, de azt nem gondoltam volna hogy a fõhõs összes csaj jelöltje meghal :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
tsundere...:DD

LasDen
a Commienál bármi jobb :D

Lelouch
Na végre sort kerített az US a Madoka BD-re. Amint befejeztem a School Rumble-t(még egy részt se haladtam, mióta legutóbb ezt írtam... :D), hozzá is látok.
Lelouch
Mindenki azért csak nem fog. Ha hinni lehet a spinoff folytatásnak, akkor pl. Sugata átvészeli majd valahogy. Már ha a Cosmos manga vehetõ canon-nak.
Zomil
Miafasz a végén mindenki meghal? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Így linkelem hátha posztolnak majd még mást is.
Zomil
Linket! :P

Lelouch
Passz. :D Nem tudom ennél a sorozatnál éppen mi a helyzet, csak annyit tudok mondani, hogy általánosságban az UTW-t jobbnak tartják, mint a Commie-t.
Lelouch
Kijött 2 kép az új Sora no Otoshimono fejezetbõl, Suu tényleg nagyon belelendült...
Zomil
Railgun-t szeritned mivel nézzem? utw-mazui vagy commie

Zomil
Fene se emlékszik már arra, rég volt :D

Lelouch
Ezt már azt hiszem megtárgyaltuk a Nisemonogatari-nál, nem? :D Azóta nem változott a helyzet. Szóval ja, angol felirattal nézem.
Zomil
Angolul nézed? :)