kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    30-at kb de sebaj :)

és ami fontosabb az az, h most olvastam el az I''s mangát.
    hát, nem pont ezt vártam tőle, azt hittem valami aranyos, nagyon poénos, helyzet manga lesz. de aztán nem. egy kimondottan érzelmes néhol elég vicces hárem manga lett belőle. de azért 1x mindenképpen érdemes elolvasni. :)

a másik manga amit most viszont elkezdtem az a Blade of the Immortal.
    elég fura volt nekem előszőr, mert hirtelen nem tudtam eldönteni, h melyik irányból kell olvasni az egészet. kivételesen ezt balról jobbra kell. (akárcsak a Blame! -et az elején)
    na mind1. nagyon fasza, akciódús, és érdekes történetvezetésű. igaz maga a történet nem túl eredeti (halhatatlan ember, aki a megváltásáért harcol, jobban mondva azért, h újra halandó lehessen).
    a harcokra visszatérve, azt mindenképpen meg kell említeni, hogy egy kicsit Ninja Scroll-szerűek, mert a fegyverek és harcstílusok közel sem a megszokottam. ahogy a karakaterek sem.
    természetesen a történet a szamurájok korában játszódik.