kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Grave of the fireflies; The Cockpit; Barefoot Gen

Hát a Grave of the Firefliessel teljes mértékben meg voltam elégedve. Szép történet, hanulatos, minden. Bár meglepődtem mikor a civilként mutatta meg a háborút, de nagyon tetszett. Mindenesetre miután végignéztem, a nap hátralevő részében elég nyomott volt a kedvem...

A Cockpit is igen jó, bár három különböző történetet mond el. Bár az utolsó rész már nagyon elkomolytalankodták, de azt mondom hogy még bele is fért, mert még meg is lehet érteni. Mondjuk itt a minőségével volt gondom, nem is a kép, hanem a hang, hát az lehetett volna sokkal jobb is.

A Barefoot Gen, nem azt mondom hogy nem tetszett, de nagyon sok helyen volt hogy már a fejemet fogtam az egyes hülyeségektől. Bizonyos helyeken tényleg nagyon komolytalan, és elsietett. Egyik pillanatról a másikra történik meg minden. A másik a hangokkal, itt is gond volt. Inkább a tények azok amik megragadják az embert, a Hiroshimai katasztrófa tudata, és látványa, de ahogy előadják mindazt, az valahogy nem ragad meg. Lényeg a lényeg, ezt sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni!