FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sziasztok!
Pár havonta írogatok ide :D Írok már én is egy kis összefoglalót az új szezonról.
Kill La Kill: Nagy királyság, pedig a TTGL nem tetszett, de ebben kellemeset csalódtam. Jók a harcok, a villantások meg úgy eddig minden.
Golden Time: Nem akartam elkezdeni, mert a PV alapján nem tetszett, de örülök hogy mégis elkezdtem. Nagyon jó kis romantikus vígjáték, a sztorija is érdekes.
Log Horizon: A SAO bejött ezért ezt is elkezdtem, hát azon kívül hogy mindkettő MMO-ban játszódik kb itt véget is ér a kettő közti összehasonlítás. Tetszik meg minden, kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a sztori, 25 rész alatt lesz idejük kibontani.
Strike the Blood: Természetfeletti romantikus akció :D Nem rossz és kellően véres isSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég szépen lefejezték Akatsukit, kár hogy olyan hamar felépült.
Valvrave the Liberator S2: Ez is nagy királyság. Első évad bejött a másodikban sem kellett eddig csalódnom.
Nagi no Asukara: Elkezdtem, de első rész után inkább pihentetem, majd később előveszem, mert annyira nem jött be.
Coppelion: Ezt vártam a legjobban a jelenlegi szezonból, de nem kapott el annyira, mint vártam. Kaszálni nem fogom, de többet vártam.
Yuushibu: Hataraku Maou-Sama copy, de azt a magas színvonalat sajna nem hozza, ettől független nézni fogom, de lehet kisebb lemaradásokkal.
Ezen kívül van még pár amit, majd el fogok kezdeni, meg folytatom a Magit és Kurokot.