Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szerintem folytasd...Hachiman és Yukino párbeszéde nagyon jók, szerintem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Oregairu ep. 1. - Egyedül Hachiman karaktere tûnik érdekesnek az egész sorozatban, de nem tudom, hogy csak miatta megéri-e folytatnom...
Count Adyn
Van pörgés:)
http://www.youtube.com/v/H5ftR4HS8Pc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
Gargantia 5: Ha már tenger, hajók, meg napsütés, akkor barbecue party és bikinis lányok. Fura is lett volna, ha nincs egy ilyen rész. "Target incinerated." :D
Lelouch
Kolosszális... :D
IMYke2.0.0.0
Ez beteg. Nagyon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Az egyediséget félretéve, azért évente nem csak 2-3 jó karaktert lehet találni...
Zomil
Azért évi 40 animéböl 2-3 érdekes karakter elég rossz arány :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

roolandsan
Elmúlt 10 évben csak unalmas karakterek?
Monster,GTO,Hellsing Ultimate,Rainbow,Samurai Champloo,Steins Gate (tsundere lányt leszámítva) hirtelen ennyi ami tele volt egyedi és szórakoztató szereplõkkel...

V has come to!

LasDen
azzal a minimálissal, amivel minden rész végén foglalkoznak egy kicsit :D

Zomil
Van történet? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Milyen tortenettel? :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
az 5. rész kikészített...20 perces epizód 3000 lefordítandó sorral :D

viszont most már teljes a csapat és lehet haladni a történettel minden részben egy kicsit :D

Zomil
Samurai Girls 04: Hát Gisen felbukkanása tényleg teljesen random volt :D
5. rész is csodás volt... :D

Köszi a feliratot :)

Lelouch
Eddig nem a legjobb a sorozat, de legalább elszórakoztat. Ebbõl az új felállásból is ki tudja mi fog kikerekedni... Remélem nagyon azért nem fogják elszúrni. :D
armageddon666
Szerintem nem, de nincs harag. :)

@

Seth
10 éve már hogy csak unalomig ismert karakterek vannak, eddig nem volt gond ? :D

PSN ID.: Beegabor

roolandsan
Szerencsére nem néztem meg <#hamm>
De akkor ezek szerint tényleg maradnak a "szokásos",unalomig ismert karakterek <#zavart2>

V has come to!

LasDen
azé annyira nem nehéz kitalálni :D
de elnézést miatta :)

armageddon666
A manga nekem sem jön be annyira. Ha azt kezdem el akkor nem ragadok rá. De az anime valahogy nagyon adja a hangulatot.

@

armageddon666
A SPOILER NAGYON ROSSZ NE NÉZD MEG ROOLANDSAN!!!

@

LasDen
a manga dögunalmas volt. unalmas történet, unalmas párbeszédekkel...
az anime meg lehet jól néz ki (de az animációban is valami zavar, de nemtom mi), de minden más nagyon nem eltalált. szar karakterek, szar dialógokkal, szart csinálnak. Az akciók még csakcsak, de az üvöltözések, az erõltetett feszültség, mindenki iszonyatosan néz és még a comic relief is szar...nem nézhetetlenül szar, de nem így képzelek el egy jó fantasyt...
azt hiszed nem fog visszatérni?? :D

roolandsan
És mi nem tetszik?Tényleg kíváncsi vagyok.
Most gondolkodom hogy mibe lehetne belekötni:
-nagy ritkán a táj kidolgozatlan
-megint a szokásos sablon fõhõs de,
szerencsére jött az 5. rész és véget is ért a pályafutása <#taps>
De ez tényleg csak kötözködés...

V has come to!

armageddon666
Pedig ezt nem is Kuroko narrálja...

@

LasDen
Újabb sorozat, amit mindenki imád, csak én nem :DD

Count Adyn
EGy kis fájdalom:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Az. Nem szokásom futó animét nézni de ezt elkezdtem. Aztán nem szokásom mangát olvasni, de muszáj volt megtudnom mi lesz. Aztán utálok spoilerezni, de szorított az idõ, és lassan haladtam a mangával, szóval elõre olvastam Shingeki no Kyojin wikián. :D

Elég jó cucc. :)

Tetszik amúgy hogy az anime ahol eltér, ott inkább csak hozzátesz a mangához.

@

roolandsan
Ez a Shingeki no Kyojin zseniális!
Rég nem vártam már ennyire a következõ részt(talán a Steins Gate volt az utolsó ahol szenvedés volt az egy hét).

V has come to!

Lelouch
Örömmel hallom... :D
LasDen
ez az érdekes, mert akármennyire vontatottnak érzem, szinte faltam a részeket. tegnap este néztem meg vagy 10 részt :D szóval még így is nagyon bejön...

Lelouch
Amúgy még az elsõ évad volt legkevésbé vontatott... :D Én nem is éreztem annak. A 2. évadban már érezhetõ volt kicsit a vontatottság, bár engem annyira nagyon nem zavart, mert amúgy baromi szórakoztató volt számomra úgy is. Ami utána jön mangában arra viszont már nem tudom rávenni magam hogy elolvassam, akármennyire is szeretem a sorozatot. Egy 120 fejezetes mahjong parti, és azután se történt még semmi érdekes. Nálam innen kezdõdik a vontatottság. :D Kár érte.

Kaiji és a továbblépés... Ezen most nevettem egyet. :D
LasDen
lehet örülni...Chuu2 folytatódik...:D

#59513: a 17. rész jön majd...

Lelouch
Kill La Kill Anime Reunites Gurren Lagann Director, Writer

Ha csak kicsit is megközelíti majd a TTGL színvonalát, már jó lesz.
Lelouch
Hol jársz?
LasDen
Olyan kurva jó lenne ez a Kaiji, ha nem lenne egy ilyen kibaszottul vontatott szinte minden rész...
A monológok rohadt unalmasak. Aztán Kaiji is folyton elmondja, hogy milyen rosszak ezek az emberek. Nem érdekelte már elsõnek sem õket, tovább kéne lépni...

Zomil
Sirok a röhögéstöl... :D
amikor azon a kis bigyon ül... :DDD

LasDen
http://www.youtube.com/v/3ALhAGtt8Tg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

armageddon666
És soha nem gondoltam volna, hogy óriások parások lehetnek... nagyon el van találva az atmoszféra.

@

armageddon666
Ez a Shingeki no Kyojin nagyon jó. :D Csak lassú. Végignézném egyben.

@

armageddon666
Nem vagyok meggyõzve róla hogy a Wille készítette, de az övéjük. Olyan mint egy óriási EVA. A Unit-01-et használják energiaforrásnak, és abban volt Shinji. A kérdés arra vonatkozott hogyan került ki az ûrbe a Unit-01 és Shinji a 2.22 után. Egy nagy lebegõ dobozban.

A szétválás szerintem teljesen logikus. Majdnem 3I után gondolom felmerült sok kérdés, hogy végül is most akkor mi a fene van? Kiderült hogy ez a világvégésdi nem móka, és otthagyták Gendot. Hogy nem volt eléggé kifejtve az tény.

Seele elfordult a Nervtõl? Akagi ellen fordulás? Lehet hogy érdekesebbre is meg tudják csinálni, de én úgy vagyok vele, hogy kivárom a folytatást. Szerintem a negyedik rész feledteti majd a 3. minden baját...

(Vagy még inkább mind-fuck lesz, és kapunk utána majd egy End of Rebuild of Evangeliont...)

Látens homokos Shinjit meg itt a harmadik részben fejtettem meg. Azért helyezik be ezt a szálat, hogy tisztán az érzelmekrõl szóljon, ne legyen benne szexualitás, testiség.

@

LasDen
lehetett volna sokkal jobb rész, ha nem csak Shinjire koncentrálnak. De mivel csak vele foglalkoztak ezért csak annyit tudunk a világról, amennyit shinjinek elmondtak. az meg kurva kevés, egyedül Nagisa és az öreg homályosította fel picit

Malakai
A megarepülõ, meg a Wille által készített cucc és a Unit-01-t azért hozhatták le a zûrbõl, hogy felhasználják a meghajtására, amit be is építettek és megtalálták benne Shinjit. Legalábbis nekem ez jött le.

Eleve nem kellett volna kinyújtani erre a 14 évre, hanem onnan felvenni a fonalat és valahogy vinni a sztorit. :)
Ez a NERV Wille szétválás nagyon kifejtetlen volt és inkább egy ürügynek tûnt, hogy legyen kivel harcolni.

De ha a rész inkább arról szólt volna, hogy mi történik közvetlen utána Shinjivel és Kaworuval, mi történik a NERV-ben, hogyna birkóznak meg a katasztrófával, az emberek Akagi ellen fordulása, a Seele elfordulása a NERV-tõl és, hogy a NERV hogyan képes magát függetleníteni. Ezeken az alapokon szólhatott volna valami izgalmasról és persze teljesen másról mint ez a rész. Szerintem érdekesebb is lett volna, mint a látens homokos Shinji zongoraleckéi, meg csillag-/fal-/plafonbámulásai.

Vagy nem ezt elmesélni, hanem máshogy vinni a sztorit, mint ahogy tuti eredetileg máshogy is tervezték, csak közben valamiért emellett döntöttek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
fake! nem vörös a víz.

@

armageddon666
Igen, az organikus részek szülése nekem is eszembe jutott hogy standard lehet miután elküldtem a postot, de akkor is másképp készült a dolog.

Szerintem érdekes dolog az Evangelion világának megbeszélése. :)

Ha nincs timeskip nem tudom hogy hozzák ki 4 részben az egészet. Ezt a 14 évet fel kellett volna ölelni valahogy, és nem hiszem hogy filmbe való lett volna. Sok kérdés vonatkozik az eltelt idõre, de nem hiszem hogy izgalmas lenne.

Nemesis type?
Hogy került Unit 01 az ûrbe abban a cuccban?
Most akkor ki halt meg, ki maradt életben, és hogy?
Mi az a megarepülõ majdnem-EVA amit a Wille használ?

amik így hirtelen eszembe jutnak.

@

LasDen

Malakai
Milyen várfal? Ugyanúgy pakolhatták volna földalá, fölötte pedig megerõsítve - scifi na - páncélozva a területet. Valószinüleg még többet is ért volna, mint az épületek fel-leengedése miatt nem a legerõsebben megtartható rendszer. (Be is pottyantak a házak a végén.)

Az EVA organikusan gyártott részei meg mindig születhettek, csak mellécsapták a gépi részeket, korlátozókat, persze most ez így egyben jött ki gépként abból a bigyulából.
De szerintem az egész 14 éves ugrás egy mellényúlás volt. :)

De mindegy, így is tovább lett nyújtva a Tokyo-3 téma a kelleténél, nem mintha ez lenne az egy dolog, ami miatt nem tetszett a film. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Lehet hogy belemagyarázás, de ha nem megy szembe a canonnal, akkor szerintem elfogadható. Egyébként meg a 2I után 15 évig nem jöttek angyalok, csak "jóslatokra" alapozva tudtak készülni. Ki gondolta hogy a hatalmas tûzerõ nem fog semmit sem érni? (Seele, Gehirn, Nerv...) Arra viszont azért gondolhattak, hogy a várfalat valószínûleg könnyen kikerülnék.

Fejlõdés meg szándékosan lehetett valamilyen szinten visszatartott. Seelenél ott voltak a Holt-tengeri Tekercsek, abban mindenféle csoda le volt írva.

Az automatizált gyárat egyébként arra alapozom, hogy az új EVA mintha megszületett volna. Ellenben az EVA amivel Kaworu érkezett (mi lett vele egyébként?) a Holdon volt gyártva, és ránézésre elég más módszerekkel.

@

Zomil
Guitar cover.
http://www.youtube.com/v/VFmfPwo28M4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil