Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Monster,GTO,Hellsing Ultimate,Rainbow,Samurai Champloo,Steins Gate (tsundere lányt leszámítva) hirtelen ennyi ami tele volt egyedi és szórakoztató szereplõkkel...
V has come to!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
viszont most már teljes a csapat és lehet haladni a történettel minden részben egy kicsit :D
5. rész is csodás volt... :D
Köszi a feliratot :)
PSN ID.: Beegabor
De akkor ezek szerint tényleg maradnak a "szokásos",unalomig ismert karakterek <#zavart2>#zavart2>
V has come to!
de elnézést miatta :)
@
az anime meg lehet jól néz ki (de az animációban is valami zavar, de nemtom mi), de minden más nagyon nem eltalált. szar karakterek, szar dialógokkal, szart csinálnak. Az akciók még csakcsak, de az üvöltözések, az erõltetett feszültség, mindenki iszonyatosan néz és még a comic relief is szar...nem nézhetetlenül szar, de nem így képzelek el egy jó fantasyt...
Most gondolkodom hogy mibe lehetne belekötni:
-nagy ritkán a táj kidolgozatlan
-megint a szokásos sablon fõhõs de,
De ez tényleg csak kötözködés...
V has come to!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elég jó cucc. :)
Tetszik amúgy hogy az anime ahol eltér, ott inkább csak hozzátesz a mangához.
@
Rég nem vártam már ennyire a következõ részt(talán a Steins Gate volt az utolsó ahol szenvedés volt az egy hét).
V has come to!
Kaiji és a továbblépés... Ezen most nevettem egyet. :D
#59513: a 17. rész jön majd...
Ha csak kicsit is megközelíti majd a TTGL színvonalát, már jó lesz.
A monológok rohadt unalmasak. Aztán Kaiji is folyton elmondja, hogy milyen rosszak ezek az emberek. Nem érdekelte már elsõnek sem õket, tovább kéne lépni...
amikor azon a kis bigyon ül... :DDD
@
A szétválás szerintem teljesen logikus. Majdnem 3I után gondolom felmerült sok kérdés, hogy végül is most akkor mi a fene van? Kiderült hogy ez a világvégésdi nem móka, és otthagyták Gendot. Hogy nem volt eléggé kifejtve az tény.
Seele elfordult a Nervtõl? Akagi ellen fordulás? Lehet hogy érdekesebbre is meg tudják csinálni, de én úgy vagyok vele, hogy kivárom a folytatást. Szerintem a negyedik rész feledteti majd a 3. minden baját...
(Vagy még inkább mind-fuck lesz, és kapunk utána majd egy End of Rebuild of Evangeliont...)
Látens homokos Shinjit meg itt a harmadik részben fejtettem meg. Azért helyezik be ezt a szálat, hogy tisztán az érzelmekrõl szóljon, ne legyen benne szexualitás, testiség.
@
Eleve nem kellett volna kinyújtani erre a 14 évre, hanem onnan felvenni a fonalat és valahogy vinni a sztorit. :)
Ez a NERV Wille szétválás nagyon kifejtetlen volt és inkább egy ürügynek tûnt, hogy legyen kivel harcolni.
De ha a rész inkább arról szólt volna, hogy mi történik közvetlen utána Shinjivel és Kaworuval, mi történik a NERV-ben, hogyna birkóznak meg a katasztrófával, az emberek Akagi ellen fordulása, a Seele elfordulása a NERV-tõl és, hogy a NERV hogyan képes magát függetleníteni. Ezeken az alapokon szólhatott volna valami izgalmasról és persze teljesen másról mint ez a rész. Szerintem érdekesebb is lett volna, mint a látens homokos Shinji zongoraleckéi, meg csillag-/fal-/plafonbámulásai.
Vagy nem ezt elmesélni, hanem máshogy vinni a sztorit, mint ahogy tuti eredetileg máshogy is tervezték, csak közben valamiért emellett döntöttek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem érdekes dolog az Evangelion világának megbeszélése. :)
Ha nincs timeskip nem tudom hogy hozzák ki 4 részben az egészet. Ezt a 14 évet fel kellett volna ölelni valahogy, és nem hiszem hogy filmbe való lett volna. Sok kérdés vonatkozik az eltelt idõre, de nem hiszem hogy izgalmas lenne.
Nemesis type?
Hogy került Unit 01 az ûrbe abban a cuccban?
Most akkor ki halt meg, ki maradt életben, és hogy?
Mi az a megarepülõ majdnem-EVA amit a Wille használ?
amik így hirtelen eszembe jutnak.
@
Az EVA organikusan gyártott részei meg mindig születhettek, csak mellécsapták a gépi részeket, korlátozókat, persze most ez így egyben jött ki gépként abból a bigyulából.
De szerintem az egész 14 éves ugrás egy mellényúlás volt. :)
De mindegy, így is tovább lett nyújtva a Tokyo-3 téma a kelleténél, nem mintha ez lenne az egy dolog, ami miatt nem tetszett a film. :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Fejlõdés meg szándékosan lehetett valamilyen szinten visszatartott. Seelenél ott voltak a Holt-tengeri Tekercsek, abban mindenféle csoda le volt írva.
Az automatizált gyárat egyébként arra alapozom, hogy az új EVA mintha megszületett volna. Ellenben az EVA amivel Kaworu érkezett (mi lett vele egyébként?) a Holdon volt gyártva, és ránézésre elég más módszerekkel.
@