kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bachstein
    Kvázi minden páratlan rész jó. :)
    Amúgy én sem értem nagyon ezt a Titan fikázást. Nem azt mondom, hogy az idei év csúcsa, de azért nem egy rossz anime. Nekem alapból tetszik a koncepció, karakterekkel sincs nagy bajom, kelően változatos érzelmi sémákkal rendelkeznek, bejön ez a középkori-reneszánsz környezet. Van benne egy kis misztikum, lassan kibontakozó titkok, remek akciók, durvulás. Az tény, hogy el van nyújtva, és néha tényleg egy helyben toporog a történet, de ennek ellenére mindvégig leköt, sosem unom el.
    A rajzolás kifejezetten tetszik (a vastag kontúrok), illetve az zenéje is olyan, amit bármikor meg tudok hallgatni. Utoljára talán a Black Blood Brothers OST-je jött be ennyire.
    Mangát nem olvastam, de gondolom ott is hasonló a helyzet, látszik, hogy nem akarják elsietni a dolgokat, gondolom terveznek majd egy következő évadot is... én legalábbis reménykedek benne.