kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    redline: nagyon kellemes meglepetés volt nekem
    bakemonogatari: kötelezö
    gosick: nagyon rendben van, 1-2 unalmasabb résztöl eltekintve az összkép nagyon tetszett
    kore wa zombie desu ka?: teljesen idiotaság sok hülyeséggel...nekem nagyon tetszett :D
    ao no exorcist: háááát...jol indult...aztán erösen lezuhant a szinvonal számomra
    shinseki yori: ez igy nálam az év animéje...szoval kötelezö megnézni, nagyon jo lett
    gargantia: szodával elmegy...többet vártam töle, de egy kis bugyuta valamit kaptam
    black rock shooter: nézd meg elöször a filmet, meg utána a sorozatot is, nem függnek össze, mert 2alternativ történet, de igy többet tudsz meg a karakterekröl meg ilyesmi. Öszintén szolva kicsit mindfuck-os anime, de nekem valamiért bejött, talán kicsit sok a dráma benne, de igazábol ez a lényege. Mondjuk szerintem már a harcok miatt érdemes megnézni mert brutálisan látványosra sikeredtek.