FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Last Exile:
Előszöris, miért nincs az ajánlóban? (vagy én vagyok vak?)
Aztán: A légicsaták iszonyatjók voltak, a versenyekkel egyetemben. Mondjuk nekem a legelső verseny (ami még Norkián volt) az hirtelen a star wars fogatversenyt jutatta eszembe. Tény hogy a leglátványosabb a vanshipekkel való harc, kicsit pearl harbor-os fílingel (főleg a végén) igencsak bejöttek. A csatahajókkal való csatázás pedig star trek. Szép kis mix, de iszonyathangulatos :)
Deeora meg először azt hittem lány %D de hiába volt rossz oldalon eleinte, aztán megkedveltem. Amőgy karakterek közül, Claus, Ravey, Aru nameg a !szerelőbrigád! (na hát azok voltak a legnagyobb arcok :D
) jöttek be
Amúgy nemtom elég nehezen érthetők a dolgok, elég bonyolult a nyelvezete és a story felépítése, de így a végére úgy NAGYJÁBÓL értem :-/
Nemtom, van külömbség az .ogm/.mkv fájlok és a subbolt .avi között? Mármint történetbeli eltérés? Mert én a .avi (anime-kraze) fajtát néztem mert azt tom majd visszanézni dvdlejátszón (de ez idegesít a legjobban, mert .ogm fájlokat le tudok rajta játszani, .mkvt pedig nem, hát ezek az uccsó részt már .mkvben konvertálták. Ezen vertem az asztalom egy darabig.....) Amúgy ahogy elnéztem minőségi külömbség olyan túl sok nincs, bár tény hogy az a4e valamivel szebb és az angol szinkron......hát nemtom én jobban csípem. Csak a dvdlejátszóm nem csípi az .mkv-t