FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Princess Lover (2009, AniDB): Főhős srác egyszerű gyerekből egyik pillanatról a másikra egy ultraszuperextrém gazdag vénember egyetlen örököse lesz (volt azért még más is ott a háttérben), és bekerül a hasonlóan ultraszuperextrém gazdag, vagy befolyásos családok iskolájába, ahol új családneve miatt rögtön a figyelem, főleg a lányok figyelme középpontjába kerül, ugyanakkor kénytelen lesz megtapasztalni, hogy a hatalommal fel... ja, az egy másik sztori :), szóval a hatalomnak is vannak árnyoldalai.
Itteni említés után néztem bele és végig is néztem, minden special résszel együtt (a polished-féle BD-t ajánlom). 12 rész, az első fele tipppikus középiskolás hárem romkom ecchi vonásokkal, a második fele viszont érdekes módon valamiféle modern akciósorozattá változik, bár én maradtam volna a "megszokott" vonalon. :) Végig lehet nézni, mert tkp. kerek történet (jó, a végén a főgonosz "magyarázkodása" minden idők egyik legrosszabb indoka, amit valaha is láttam) és van "választás" is (fogjuk rá). Van filmre összevágott verziója is, de azt már kihagytam. 5/10