kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ariakus
    Na végignéztem a Shin Sekai Yori-t és meg kell hogy mondjam nagyon jó kis anime volt. Maga a téma is elég érdekes volt ahhoz, hogy végignézzem, illetve nem tobzódott minden rész fanservice-től (nagyon nagy piros pont nálam). Az a pár plot twist iagzán sokat emelt a történeten, végig úgy voltam vele, hogy már vártam a következő részt. Ugyancsak piros pont a zenéért és a grafikáért.

Elkezdtem nézni a Space Battleship Yamato 2199-et is. Hát ez vmi fenomenális és epikus. A grafika az vmi olyan minőségi, hogy már emiatt is érdemes megnézni (ilyen jó full CG űrhajókat nem is igen láttam még, mert más animékben sokszor jóval igénytelenebbül és lassabb amimációval oldják meg: pl Gargantia). Jó látni, hogy VÉGRE nem visítozó tinédzser lányok (extra nagy mellekkel...) és tinédzser fiúk a hősök, hanem vannak idősebb karakterek is. Szívesen megnéznék ilyen szép grafikával egy új Legend of Galactic Heroes-t.