Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AA-val mi van? Egész héten nem jött ki semmi "szokásos" csak nagy nyögve nyelve a Magi ami halál nem érdekel. ezen a héten dömping lesz vagy elutaztak, beteg valaki?

LasDen
http://www.youtube.com/v/30RPUXUkAaY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
az... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Jó volt... :D
Count Adyn
De micsoda whiteboardos brainstorming volt róla:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
A vadász vizsga? :D
Zomil
HxH 66:
elsö 5perc megnézve: Miiiiiiiii :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ezt szinte minden sorozatnál elmondod :DD majd kiderül...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Most már Hakaze is be fog öltözni szuperhösnek, mint az exodus mágusa, legalábbis az elözetesböl itélve :D

Mondjuk nagyon kiváncsi leszek, h mi lesz a vége, remélem nem basszák el anime original befejezéssel és kapunk majd folytatást, mert a manga még megy.

LasDen
kezdett már kicsit unalmas lenni ez a semmittevés, de talán a köv részben neki látnak....

Zomil
Zetsuen no tempest 17: Ééééééés igen, 17rész után kiderült :D

LasDen
tájékozódni meg ANN-rõl, AniDB-rõl vagy MyAnimeList-rõl lehet...legalábbis a legismertebbek ezek...

am saccra szerintem õsszel lesz. vagy még a nyár is bejátszhat....

Máté94
Airing Date: TBA.
csocso14
Anime megjelenési dátumot honnan szerezhetek, most néztem meg a kuroko no basket címû animét, de ahogy nézegettem lesz folytatás és érdekelne mikorra várható, tudtok ilyen oldalt nekem linkelni?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Count Adyn
Huhh Shinsekai Yori egyre durvább lesz, nagyon bejövõs:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
Azt nem mondtam, hogy jó, vagy hogy ezt vártam. Érdekes, fura...
Zomil
Szerintem szimplán marhaság a vége.

PetruZ
Jormungand S2: Na, tavalyról ezt az elmaradásomat is pótoltam, végigtoltam az utóbbi napokban-hetekben. Jó volt, kicsit filozofikusabb és kevésbé pörgõs, mint az S1, de jó volt ez is. Fõleg a második fele lépett túl a szimpla "arms dealer"-szinten és a vége... hát igen, kiderült, miért is ez a sorozat címe. A vége tkp. le van zárva, de ha lesz S3, az mindenképpen "érdekes" új felállás lesz... 7/10
LasDen
én örülök is neki. ennyi bõven elég a sorozatból nekem :D már kezd kifáradni a dolog...de szép volt, jó volt

#57527: Ja jóó :D Mondom, nem emlékszem sokra. Nemtom mér pont ez a csaj maradt meg :D

PetruZ
Bakuman 18.: Nem lesz itt utolsó évad, sem OVA, ez már tisztán látszik, rohamtempóban közeleg a végkifejlet. :)
Lelouch
Akkor az szerintem Oriana Thomson, a szõke csaj a sportfesztiválos részekbõl... :D De annak sok köze nem volt a teleportáláshoz. :D
LasDen
ha már Doki elkezdte kiadogatni a BluRayt, akkor neki fogtam elõrõl a Clannad After Storynak. Érdekes, hogy mennyi mindent elfelejtettem. Sunohara és Misae storyja csak a részek közben rémlett fel....viszont a Yukines vonalra úgy ahogy emlékszem...:D Érdekes, hogy Sunohara mennyire Shinpachis. Úgy látszik Sakaguchinak ez a stílus fekszik a legjobban :D

Zomil
valami számitogép nem? :D

LasDen
jó hát nem emlékszem rá :D Be volt csomagolva azt tudom...de hogy mi volt az, már nem tudom :D

Zomil
NSFW talán?
ez(ha nem megy nyomjunk egy entert rá)
ez a reddit comment elmond mindent a képröl "This has earned my "Oh god, why" for today."

Lelouch
Ja, de az nem tábla volt... :D
Zomil
Tényleg valami rémlik :D
Szvsz továbbra is jobban járok, ha megnézem ujra :D

LasDen
az a csaj az az volt, aki ilyen táblát cipelt magával meg lenge cuccban mászkált? :D

Lelouch
Elõtte semmi... :D Utána viszont volt az a másik teleportálós csaj, akit Accelerator intézett el azt szerintem még láttad...
Zomil
A helyzet az, h már rohattul nem emlékszem az elejére, annál az arc-nál tartok ahol legyözik a loli apácát. De hogy mi volt elötte...fogalmam sincs :D

Lelouch
Elkezdeni? Nem inkább folytatni? Vagy rosszul emlékszem? :D
Zomil
Nekem még nem volt kedvem elkezdeni :D

LasDen
olyan régen nem volt, hogy láttam, de már egy büdös betûre nem emlékszem belõle...:D

Lelouch
Index S2 befejezve... Annyira még pont bejött, hogy vevõ legyek a folytatásra, de egyébként... :D
armageddon666
Mesterek hangjai jók.
Szolgáké nem. :(

@

LasDen
hmm...érdekes....egész jók a hangok :D
http://www.youtube.com/v/8lnna2-Kc7E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
érdekesnek tûnik....bár még mindig kicsit kesze-kusza, de majd kiderül :D

Lelouch
LasDen
mi akar ez lenni??? elolvastam szinopszist de nem értem mivan :D

Lelouch
Beleolvasgattam az Aku no Hana mangába és lehet az is megér majd egy próbát a részemrõl... Mondjuk szerintem elég sokan nem lesznek majd oda érte... :D
LasDen

RelakS
olyan görbék, mint az enyém :D Bár nekem az egész tud hátra hajolni, mint egy hintaló talpa, nem csak egy része :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
"Arisu Takagi, Toriko producer, teased various possibilities for the upcoming special. This includes a battle between Zoro, Zebra, and Vegeta<...>"

Hát ez nem lenne túl hosszú harc... :D
LasDen
leginkább engem is csak az érdekel....:D

itt van hogy kik lesznek benne
Dragon Ball Z: Goku, Gohan, Goten, Trunks, Kame Sennin, Android No. 18, Vegeta, Piccolo, Krilin, Announcer, Mr. Satan

Lelouch
Meg fogom nézni, de csak a DB miatt... :D
LasDen
http://www.youtube.com/v/CRBwtqNqE8Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
The official website for Shueisha's Weekly Shonen Jump magazine revealed on Tuesday that an hour-long crossover television anime special between Toriko, One Piece, and Dragon Ball Z will air on Sunday, April 7 at 9:00 a.m. The "Dream 9 Toriko & One Piece & Dragon Ball Z Chō Collaboration Special!!"

Bár Torikot nem ismerem, nem nézem...de ez így is elég durva lesz :DD

Zomil
omg micsoda történet :D

PetruZ
Ichigeki Sacchuu!! Hoihoi-san (2004, AniDB): 2000-valamennyiben a rovarok már ellenállóvá válnak mindenféle rovarírtóval szemben, ezért egy japán cég kifejleszt egy arasznyi méretû aprócska humanoid robotot, amely mini-sorozatlövõivel vadássza le a csótányokat és más kártevõket. Hoihoi-san népszerûvé válik játékként is (öltöztetés, ilyesmi :) ), de az éjszakai lövöldözéseket nem mindenki szereti, ezért egy másik cég kifejleszti az ellenpárját, Combat-san-t, akinek egy célja van: minden Hoihoi-san levadászása... :D
Egyrészes OVA, amelybõl idén jön majd egy hasonló folytatás, úgyhogy gyorsan megnéztem az elõdöt is. Kár, hogy nem kapott többet, hosszabbat, manapság simán elmenne humoros-robotos sorozatként is szerintem. :) 6/10 (a rövidsége miatt)
U.i.: Fent van YT-on is, ha valaki nem akarja keresgetni. Meg ahogy láttam, van belõle PS2 játék is.
armageddon666
Sztem nem. Sok felhozott baromság meg van magyarázva. :) Miért kölykök a pilóták pl.
Arról nem beszélve hogy "Nuke it" ? N2 bomba tudtommal Non-Nuclear....

@