kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Haibane Renmei:
    Végre sikerült nekiveselkednem, és nagyon tetszett. Valahogy nagyon megfogtak az események ahogy a haibanek az életük élik, ahogy a múltjukról van szó, vagy ahogy a végzetük beteljesedik. Ahogy a Rakka szárnyai kinőttek, az volt még fantasztikus....
    A történet is igen jó, és jól kidolgozott, úgyértem összeáll az egész. Bár tény hogy egyáltalán nincs olyan nyomasztó mint a LAIN (Hamár ABe művekről beszélünk. Hallottam a Texhnolyze is elég nyomasztó egy sorozatt, szal kicsit félek megnézni), ennek végülis boldog vége van, Reki végül megbocsátást nyert szal...
    Tulajdonképpen egy fél nap alatt kivégeztem. Megjegyzem a magyar feliratot senkinek nem ajánlom. Én már az 1. résznél elhatároztam, hogy ezt kidobom a francba mert nagyonsokminden nincs benne rendesen lefordítva, szal aki tud angolul az inkább angolul nézze...