kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Amikbe én belenézek:
    - július: Danganronpa (akármi is lehet), Ark IX (nyomozós sci-fi), Kitakubu Katsudou Kiroku (no-IQ slice-of-life), Love Lab (csajos marhaság), Seitokai no Ichizon (új évad), Servant x Service (irodai slice-of-life), Stella Jogakuin Koutouka C3-bu (az új Upotte?), Kin'iro Mosaic (brit/japán csajos marhaság), Kami-sama no Inai Nichiyoubi (a sírásós :) ), Uchouten Kazoku (a készítők miatt tűnik érdekesnek), Blood Lad (urban fantasy), Kami nomi zo Shiru Sekai: Megami Hen (új évad), Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! (az évad leghülyébb címe, magyarul vmi olyasmi, hogy: "Nem az én hibám, hogy nem vagyok népszerű!", azaz romkom/marhaság), Gin no Saji (agrár sulis anime, ilyen se sok van), Kimi no Iru Machi (a két OVA nem volt annyira rossz, kíváncsi vagyok, sorozatban hogy jön ki, vagy mennyire lesz idegesítő), Buki yo Saraba + Gambo + Buki yo Saraba + Hi no Youjin (rövid filmek), Kaze Tachinu (új Miyazaki film a Zero vadászgép tervezőjéről), Corpse Party (valami horrornak néz ki).
    - augusztus: Tonari no Kaibutsu-kun (OVA), Namiuchigiwa no Muromi-san (OVA), AnoHana (anime film változat)
    - szeptember: Captain Haarlock (movie), Chuu2Koi (movie), Yahari Ore OVA

A továbbiak még homályosak, van csomó, amiről még nem nagyon van infó (vagy lusta voltam utánanézni), de pár érdekesség: Coppelion (sci-fi/poszt-apok akció), Golden Time (usual romkom), IS 2 (IS :) ), Kill La Kill (a Gurren Lagann írójától), Log Horizon (orbitális SAO ripoff, de azért is belenézek), Machine-Doll wa Kizutsukanai (steampunk-szerű urban fantasy), Pupa (valami misztikus modern fantasy), Yowamushi Pedal (versenybicajos anime :) )