Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
...és ezek nélkül minden anime dögunalom lenne. 😊
Nem is tudom, talán a Niea 7-ben voltak 30-as, 40-es meg 60 feletti szereplõk is. legalább is a szerelmes piromán fûtõ olyan 40 körül lehetett.

armageddon666
Basszus tényleg x.x NOOOOooooooo!!!!
Nem tudom miért rémlett úgy hogy többek... :\

@

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
A vigyorral amúgy nincs bajom - sokszor még humorosak is, de az arcszerkezettel vannak gondok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Misaka 14 éves, mint ahogy például Index is. Fiatalabbak meg így fejbõl most pl. Kuroko, Uiharu, Saten, meg a római katólikusoknál is volt az a loli apáca. Meg nem tudom Last Order számít-e. 😄
Zomil
Azt kihagytad, h a fögonosznak "örült" fejet kell vágnia 😄
Egyszerüen az animékben nem tudják jol lerajzolni az örülteket mindig ilyen idiota fejeket rajzolnak nekik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Annyi közhelyet ismerünk már, hogy - szerintem - 15 perc alatt összedobhatnánk mi is egy "fantasztikus" anime/manga történetet, amiben:
* vannak tini bombanõk
* vannak tini menõcsávók
* vannak, koruk ellenére fejlett szociális érzékenységgel, szuper képességgel megáldott karakterek
* vannak, tökéletes testük ellenére kisebbségi komplexussal küzdõ lányok / fiúk
* varázslatok
* repkedõ-érzõ-beszélõ lények, amik többnyire a legcukibb szereplõ vállán, vagy fején tanyáznak
* mindegyik szereplõ giccses cuccban lófrál
* a gonosznak mindig tökéletes fogsora, és gyenge kacaja van
* a kezdetben hétköznapi, gyenge fõhõs (fiú/lány) megmenti a világot - vagy egy másik, alternatív univerzumot, aminek hatása van a saját világára
* a hõsök kilométereket képesek futni, ugrani, és órákig kardozni, varázsolni a levegõben
* minden fõ- és mellékszereplõ lány legalább egyszer mellel és/vagy popóval esik a fõszereplõ fiú/lány arcára, de legalábbis az említett testrészeivel hozzáér
* a fõszereplõt érõ, amúgy más szereplõkre halálos kard/pisztoly/varázslat sebzések nem úgy, vagy egyáltalán nem hatnak, és ha mégis megsebesül, akkor "vááááá" kiáltással képes tovább harcolni, mintha semmi sem történt volna
* a szex(uális cselekedetek) nem képezik szerves részét a pubertás korú fiataloknak - a valóssággal ellentétben
* a fõszereplõ apja/anyja egykorúnak tûnik a fõszereplõvel
* a csúnya-gonosz alak magas, széles vállú , izmos-csöcsös, és mindig csak a fõszereplõnk elpusztításával foglalkozik, ahelyett, hogy a világuralomra törésre szõtt tervével foglalkozna tovább
stb. stb. stb.

armageddon666
A tüzes mágus 14, Misaka, meg a többiek meg 16 asszem.

@

Zomil
Ööööööö...ilyen tipikus Medaka WTF jelenet 😄
Arra meg már nem mondok semmit, h az osztálytársa 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Ha nincs odaírva, kizárt, hogy elhiggyem - bárkinek 😊

Lelouch
És akkor ez mi? A Medaka Box-ban Zenkichi anyja... 😄

Ha nem szakítják meg a sztorit az Abnormal végén, az utolsó részbe még bele is fért volna egyébként. 😄
IMYke2.0.0.0
<#vigyor1><#vigyor1>

Lelouch
"(Pláne hogy a többi szereplõ meg idõsebb nála, mi a fene? 😄)"

?????
armageddon666
Én fogtam ezt a dolgot, hogy a tüzes csávó 14, és blokkoltam. NEM 14 éves. Pont. Elutasítom a valóságot. 😄 És így nincs probléma.

(Pláne hogy a többi szereplõ meg idõsebb nála, mi a fene? 😄)

@

A Shuffleben volt még ilyen Asa, anyja Ama, aki kb egykorúnak tûnt a lányával.

Bár a játékban legalább -félig viccesen- megjegyzi a fõhõs, hogy Ama tuti rájött az örök fiatalság titkára + a lúzer haverja meg is próbál kikezdeni vele mert iskolásnak nézik.
LasDen
én az egyre szarabb és szar véget ért manga után nem bírtam mégegyszer végig szenvedni....az elsõ részt láttam aztán annyi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Túl sokat nem veszítesz vele, ha dobod. 😄
Zomil
Én nem tudom magam rávenni, h folytassam annyira szerencsétlen a föszereplö a csaj meg iszonyat idegesitö, igy pozitivot nem nagyon találtam benne 😄
Pedig kb. a 13-14. részig elszenvedtem magam.

LasDen
már az elõtt is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Yuuno már a legelején menthetetlen volt... 😄
LasDen

Lelouch
Mirai Nikki 22. - Amikor a fõszereplõ már tényleg menthetetlen...
armageddon666
Más. A vége gagyi. De úgy egészben nem rossz. 😊

@

PetruZ
A sorozat ide-oda csalinkázik, vannak benne fillerek és teljesen más irányt vesz, nem mangahû (nem is lett befejezve). Az Ultimate egészen más, sokkal jobb.
Lelouch
Oké, akkor inkább nem veszem elõ. 😄
Zomil
Hát akik végignézték az ovát azt irták, h ahhoz képest szar 😄

LasDen
bár én is csak animaxon láttam belõle keveset...de az OVA-hoz képest lófasz 😄

Lelouch
Errõl jut eszembe, a TV-sorozatot valahol féltávon abbahagytam anno, mikor ment az Animaxon... Érdemes befejezni, vagy nagyon gáz az OVA-sorozathoz képest? 😄
armageddon666
quantum physics!! 😄

@

Zomil
Az kihagytam, h az egész sorozat egy tömény EPICség volt, 10/10. Szivesen ajánlom bárkinek, szerintem kötelezö darab.

Zomil
Hellsing 10: Hát ez akkora ökörség volt, mint ugy az egész sorozat 😄
Föleg a vége...omg 😄
De Seras legalább megint badass volt, meg Integra is 😊

Count Adyn
Igen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Meg mondjuk Kenshin is olyan 28 körül van csak nem látszik rajta 😊"

A film verzióban lévõ fazon is kinéz vagy 17-nek, közben közelebb van a valós életkorhoz. Azt hiszem az ázsiai emberek lassabban kezdenek öregedni, de akkor gyorsan. Vagy mi.

LasDen
én leszarom ki hogy néz ki és hány éves, amíg megjelenésével nem rontja az anime összképét...lásd accel world....nem csak emiatt, de szerintem én azt már soha nem nézem meg 😄

Zomil
US-en Hellsing 10!!! 😊

Zomil
Nah igen 😄DDD

IMYke2.0.0.0
Azt-a-qrva-élet!
Esküszöm, akárhány képen láttam ezt a csajt, azt hittem TINI DIÁK!
Egy világ dõlt össze bennem 😊))))
Ja, és az Index-et sem láttam még 😊

Lelouch
40 éves tanárnõ
Maradva a már említett Index-nél. 😊
IMYke2.0.0.0
Hopp - rossz topik 😊

IMYke2.0.0.0
Maggie Grace - akinek nem ugrana be.

IMYke2.0.0.0
Ja - nem láttam végig még, így semmiféle összefüggést nem ismerek, csak az elsõ 3 epizódot láttam!

IMYke2.0.0.0
Legszebb: "Air" - Haruko
Egy átlagos animében lehetne akár 14 éves középsulis is. Közben megy egy lányát egyedül nevelõ, középkorú nõ.

Lelouch
"Én már rág eldöntöttem magamban, hogy számomra egy szereplõ annyi amennyinek kinéz."

Ez nem igazán jó azoknál a karaktereknél, akik sokkal idõsebbek, mint aminek kinéznek. 😊
IMYke2.0.0.0
"Ez a fiatalságmánia már tényleg fura néha." <#eljen><#eljen><#eljen>

Én már rág eldöntöttem magamban, hogy számomra egy szereplõ annyi amennyinek kinéz.

Ez a fiatalságmánia már tényleg fura néha. Én ott akadtam ki amikor az indexben kiderült hogy a kõkemény cigizõs Magnus kemény 14! éves. 😊 Korán érnek a gyerekek japánban.
Count Adyn
Cowboy Bebop-ban Spike 27 😄
Meg mondjuk Kenshin is olyan 28 körül van csak nem látszik rajta😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Engem az olyan animék hoznak nem kicsit zavarba, ahol bombatestû csajokról derül ki, hogy 12-13-14 évesek.
Az nem zavar, ha egy látványra is felnõtt nõrõl, férfiról derül ki, hogy 20-30 körüli.

Máté94
Psycho-Pass-ba is például harminchoz közeli szereplõink vannak. Kivéve Akane. 😊
tigeroo
énis arra értettem sry, nomeg az új opening is bejön