FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Az előző (11.) rész végén a preview alapján már azt hittem, megint jön egy kis zúzás, erre az egészet lerendezik (ez is kérdőjeles, amilyen röhejes volt a saját magát pofán verő és kiütő "alak"...) az első három percben és utána megint Eren lelkét kell rugdosni húsz percen át? Azét, aki lépten-nyomon hergeli magát a titánok ellen és eddig akaratból, makacsságból megcsinált mindent? Most már én is azt mondom, hogy időnként tele van f*szságokkal az egész, szándékosan szétnyújtva, elkenve, pedig mostanra egy 12-13 részes évadot piszok pörgősn és sokkal egyértelműbb pozitív hype-al le lehetett volna hozni. A temp értékelésemet le is húztam 8-ról 7-re az AniDB-n. Amúgy ott (is) az utolsó három rész értékelése eddig a legrosszabb és ez a 12. lett most a legalacsonyabb, 3.6 körüli.