Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Régi nem jó?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szülõ (anya) feljön egy hétre -hogy miért az nem fontos- és mondja hogy valami kellemes, izgalmas, agyalós animét szeretne megnézni.

Én a Steins Gate-re gondoltam. Mit gondoltok? Az sztem kezdõknek akik nem lolecchi animét akarnak látni pont megfelelõ...
LasDen
ez a GJ-bu nem is rossz...hasonló, mint a Haganai, bár itt a klubnak nincs igazi célja és sokkal egyszerûbb. De élvezhetõ humora van és ez elég. Kirara pedig egybõl kedvelt karakterré lépett elõ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Akkor majdnem eltaláltam, azt tudtam, h egy idö után romlott 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Az elsõ két évad jó. Utána jött a Manglobe... 😄
Lelouch
Jó lenne... 😄 De látva mit csináltak a Negimával is, valószínûleg abban se lenne túl sok köszönet, ha a SHAFT átvenné... 😄
IMYke2.0.0.0
Hét részt láttam belõle: túl sok a referálás más animékre benne.
Ajánlott azért elõtte sok animét ismerni. Fõképp a sztároltabbakat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Hát a topikbol összeszedett infoim alapján az elsö évad igen, a többi már annyira nem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hayate no gotoku az jó anime?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
szólni kell shaftnak hogy csinálják meg elõrõl az egész mangat...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Mondjuk én már az elõzõ Arc-ra is azt hittem, hogy az utolsó lesz, annyira csúcsra volt járatva a manga. Viszont most ez az elhullajtott címre való utalás már tényleg nagyon sugalló... Na de sebaj, szerencsére egy jódarabig még így is eltart majd a manga. 😊 Félretéve az elfogultságom, ha nem rontja el a mangaka, akkor a felvett irányvonal alapján a végére tényleg egy igazi mestermû lehet ebbõl.
Kár, hogy az anime tuti nem fog belevágni még a vintage arc-ba se...
LasDen
nemtudom mi engedett erre következtetni, shoa nem szóltam hozzá a hellsing tárgyaláshoz 😄

Zomil
Jo csak én abban a tudatban voltam, h már az utolso részt is megnézted 😊

LasDen
mér, mit gondoltál? 😄
még 2010-ben elkezdtem, akkor 2 részt relatíve egymás után megnéztem, aztán ment talonba...végülis nem baj, így legalább nem kellett lesnem, hogy ugyan mikor jön már a köv rész 😄

Zomil
Amugy badass Seras csak a 6. résztöl van, onnantol viszont ihaj-csuhaj 😄

Zomil
Jah hogy te még csak itt tartasz? 😊

LasDen
Hellsing Ultimate IV

hát ez valahogy kiábrándítóan unalmas volt...Serast várom, hogy végre valami badass legyen, ne ilyen hebehurgya 😄

LasDen
ebbõl az egy képbõl tök olyan utolsó rész feelingem van 😄

Lelouch
Jah... 😄 A mostani (utolsó?) cselekményszál fényében kénytelen voltam... 😄
LasDen
visszatértél Keimahoz? 😄

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 2. évadban majd fog folytatódni a páncélos-cselekményszál.
Máté94
BokuTomo NEXT 02: Ez a rész már sokkal jobban egyben volt, szórakoztatott is, így tovább. 😊
Lunki88
Na SAO után végeztem az Accel World-el is. A vége felé már nem zavart annyira a pufók fõszereplõ, csak az hogy ebbe a 24 részbe alig fért bele valami ami a fõ történeti szál (királyok közötti harc) szempontjából érdemleges lett volna.

Azért volt pár karakter aki szerepelhetett volna többet is benne pl. Ash Roller-t nagyon bírtam a "mega-giga lucky" és hasonló beszólásaival. 😄

Amúgy ez a balsors páncélja az végülis Silver Crow-nál maradt igaz? Végig azt vártam hogy mikor veszi át felette az uralmat de sajnos ez nem történt meg. 😞
Zomil
Basszus From the new world 14. része nagyon jo volt. Szeretem az ilyen részeket amikor sok cselekvés nem történik, de rengeteget tudunk meg az ottani világrol, hogy mi miért történt.

LasDen
és a rajongói is ugyanolyan õrültek voltak 😄DD

PetruZ
Ó, a Kaiser és az õ spontán agybeteg dolgai. 😄
Vividred Operation 2

Meglepõen szórakoztató volt ez a rész is. A hadsereg meglepõen meglepõen jó teljesített és nem csak annyi volt a szerepük hogy "kilövünk mindent az UFO-ra az meg egy karcolás nélkül lemészárol minket, hogy hõseink megmenthessék a napot."

Besírtam katonák teljesen reális reakcióján (amit még szinté nem láttam ilyen sorozatban) hogy "Rakétákkal nem tudjuk kilõni és repülõ kislányok majd igen?"

A harcejelenetek ismét nagyon jók lettek, és az ecchi még mindig alacsony szinten volt, bár úgy tûnik hogy a titokzatos hallgatag lánynak, mindig csakis a két combja között lehet kamerázni. 😊
LasDen
Ezen teljesen kikészültem....
KIDDOOOOOOO 😄DD

LasDen

Zomil
Felkeltetted az érdeklödésemet, meglesem majd én is 😊

PetruZ
Kotoura-san (2013, AniDB): Az elsõ fele nagyon kemény, nem is emlékszem, hogy láttam-e valaha ilyen tragikus felvezetést egy egyébként könnyedebb hangvételû animéhez. A második fele már viccesebb, de ahogy kinéz, megint egy soha be nem fejezett sorozattal leszünk gazdagabbak... Mindegy, elõzetesen megérdemel egy 7/10-et, nézõs.
PetruZ
Berserk 02: Jó volt, jó volt látni, hogy az animéhez képest mennyivel kidolgozottabbak lettek a fontosabb részek és több idõ jutott rájuk. Sõt, felbukkant az egyik olyan karakter is, aki csak a mangában volt és majd a következõ film utáni részben lesz szereplõ. 8/10
A "befejezõ" film majd februárban jön, gondolom, a nyár elõtt nemigen lesz normális kiadás belõle (ez a második rész is júniusi eredetileg).
Lelouch
Remélhetõleg nem így lesz. 😄
LasDen
gondolom a részek csak félig készülnek el aztán majd a blurayen szép lesz...😄

Lelouch
Én most arra leszek kiváncsi, hogy kezel majd a SHAFT egy 24-26 részes sorozatot... 😄 A 2006-os Negima volt az utolsó tõlük.
Zomil
Omg...akkor egy darabig biztos nem, elöbb látom Eva végét 😄

Lelouch
Majd a Kizu után... 😄
Máté94
Jajj, a Haruhis táncnál nagyon sírtam... 😄
Zomil
Inkább adnák ki a Denpa Onna uj évadját 😊

Zomil
Megnéztem ezt a Shaft-os Sasami-san hülyeséget...hát...nem vagoyk lenyügözve, eddig egy nagy hülyeség az egész...nah mind1...shaft, szoval legalább 3részt meg kell nézni belöle, h véleményt mondhasson rola az ember.

PetruZ
Vividred Operation (2013, AniDB): Csak az itteni vélemények után néztem bele, nem volt rajta a bõvebb listámon sem. Hát, nem is nagyon hiányzott róla, nem vagyok túlzottan techno-battle anime rajongó, ezen még a szoft-ecchi sem nagyon tudott segíteni. Pár részt megnézek még, aztán eldöntöm, mi legyen vele.
PetruZ
Az megtörténik. De semmi köze ahhoz, amit "belerettegtél". 😊
IMYke2.0.0.0
<...>képzelõdik"

Nem képzelõdtem, hanem egyenesen rettegtem attól, hogy ilyen lesz. Nem ugyanaz.
Fõképp a cici és tudjuk-hová mászkáló békás kép után...

PetruZ
A 2. részben van. 😊
A kiscsaj a Hattori család sarja, a család szelleme meg a Béka. Meg kellene idéznie, de nem tudja, mert gyerekkora óta utálja a békákat. Ezért összeszednek egy vagonnal belõle, hogy kigyógyítsák a lányt és ebbõl ilyen szokásos szoft-hentai rész lesz... 😄

De szó nincs arról, amit Imyke képzelõdik. 😊
IMYke2.0.0.0
Ez megnyugtató. Köszönöm szépen. <#worship>

LasDen
az elsõ részbe még semmilyen béka nem volt, szóval szerintem nem 😄

IMYke2.0.0.0
"Senran Kagura" - Sankakun képeket láttam, elolvastam az AniDB-n a plotot - többet nem is akarok tudni róla, csak ezt: ugye a békák nem átváltozott pasik, akik így élik ki a perverzióikat?
Mert akkor örökre elfelejtem a sorozatot.

IMYke2.0.0.0
"Deadman Wonderland - 6/10

OVA-t megnézem még valamikor.

IMYke2.0.0.0
Igen - és örülök is neki, hogy nem az lesz. Már a 2. film is kisebb trauma volt (tudod miért), ilyen szempontból, de logikailag nagyon is rendben volt és van az, ami miatt történt az egész (cserélgetés, hálózat).

armageddon666
Hellsinghez a legjobb felirat sztem.

@