FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok meggyőzve róla hogy a Wille készítette, de az övéjük. Olyan mint egy óriási EVA. A Unit-01-et használják energiaforrásnak, és abban volt Shinji. A kérdés arra vonatkozott hogyan került ki az űrbe a Unit-01 és Shinji a 2.22 után. Egy nagy lebegő dobozban.
A szétválás szerintem teljesen logikus. Majdnem 3I után gondolom felmerült sok kérdés, hogy végül is most akkor mi a fene van? Kiderült hogy ez a világvégésdi nem móka, és otthagyták Gendot. Hogy nem volt eléggé kifejtve az tény.
Seele elfordult a Nervtől? Akagi ellen fordulás? Lehet hogy érdekesebbre is meg tudják csinálni, de én úgy vagyok vele, hogy kivárom a folytatást. Szerintem a negyedik rész feledteti majd a 3. minden baját...
(Vagy még inkább mind-fuck lesz, és kapunk utána majd egy End of Rebuild of Evangeliont...)
Látens homokos Shinjit meg itt a harmadik részben fejtettem meg. Azért helyezik be ezt a szálat, hogy tisztán az érzelmekről szóljon, ne legyen benne szexualitás, testiség.