Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
am 12 v 24 részes lesz? ann 12, malon 24 van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Jön majd még egy angol csaj, meg az eddig csak chat-en kommunikáló nerd is elõmászik, õk ketten nagyon fogják aprítani egymást. 😊
LasDen
folytattam is...egészen a 7. részig, de a maradékot is mingyá pótolom. a 6. rész végén yuuko belépése jó volt, vicces 😄D Bár én Aoyamat kivenném a képletbõl, nem sok szükség van rá. Mondjuk, nem olyan vészes 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
A Sakurasou késõbb jelentõsen visszavesz a harsány poénokból és több lesz a dráma különféle döntésekkel kapcsolatban, szerintem mindenképpen érdemes tovább nézni.
LasDen
újabb esélyt adtam a sakurakosou pet kanojonak az elsõ rész után....és bevallom nem rossz. ha a komikumból picit visszavennének, fõleg a klisés, 1000 éves rossz poénokból, máris jobban kidomborodna a drámai oldala a címnek. Sokkal hangsúlyosabb lenne, ha nem lennének azok a üvöltõs megdöbbenések és hasonlók....így meg csak egynek elmegy....

PetruZ
Nem biztos, tekintve, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sugou azt mondta, 3-mas pain level alatt már a valódi test is megérzi, Kirito meg levette nullára a "párbaj" elõtt, utána meg gyakorlatilag felszecskázta, szóval nem biztos, hogy mozdulni is tud a fickó, ha egyáltalán az eszméletén van és nem õrült meg a fájdalomtól.
😊
Vagy esetleg Sugou ki akarja próbálni hogy a valóságban Kirito vajon hány HP-t veszít ha leszúrják egy konyhakéssel.😊

Tuti bezavar még valami az a arc az utolsó részben.
PetruZ
SAO 24: Kirito boob... izé, badassery again. 😉 Valahogy az elején beugrott, hogy mi lesz a megoldás (merthogy ez egy "lopott" rendszer, ugyebár). És tökre mérges voltam magamra, hogy korábban nem jutott eszembe... Az utolsó rész, gondolom, egyfajta ráadás lesz, amelynek a végén a "seed"-et megnyitják, hogy átvezetõ legyen a következõ évadra.
Zomil
SAO 24: Hát ez...szép kis random befejezés...aztán a végén látom, h még mindig nincs vége 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jaja. Volt hogy a fõhõsök lába mellett robbant de csak eldobta õket 1-2 horzsolással, máskor meg mutatják hogy ugyanaz a bomba több méteres krátert vájt.

Na de hát a fõhõs/öket mindig védi a speciális írói védõpajzs, amíg az alkotó jónak látja. 😊

Vagy ha az író nem is a lufimellek akkor is remek védelmet nyújtanak. 😊
Lelouch
Majd meglátod... 😄
cataflam02
Csak annyi lesz, hogy megmutatják ki nyert ? a sarokban meg a szétvert csapatot ? 😮

One more story

Lelouch
Ez most lehet hogy le fog lombozni, de már csak a végkimenetelt fogják mutatni... 😄
Lelouch
Hát így, hogy 50 fejezetet lenyomnak 12 részben, így biztos nem. 😄 Bár lehet átváltanak majd ovákra, vagy marad ennyiben, mert ennél se várhatók valami jó eladási mutatók az elõrendelések alapján.
cataflam02
Most már tényleg jöhetnek a fenti harcok 😄

One more story

cataflam02
Akkor egy jó ideig nem számíthatunk folytatásra 😞

One more story

Lelouch
Btooom!
Lelouch
Igazából az anime már csak kb. 5 fejezettel jár hátrébb, mint a manga...
Tudomásom szerint a doki még nem tért vissza semmilyen formában.
Frosty01
Mi a címe ennek? gif alapján érdekel 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Lelouch
Hát csak annyit mondok, hogy Hisoka majd egy darabig valóban össze fog állni Gonékkal. A többit nem lövöm le.
cataflam02
Hatalmas volt ez a jelenet XD
Én 2 napja kezdtem el nézni, de eddig nagyon adja 😄 Remélem nem basszák majd el.

A doki most hogy túlélte visszatér még ? gondolom nem fog megváltozni.. és nem lesz jó arc.

One more story

cataflam02
Kövi arc-ra a zenét is lecserélik 😄
Amúgy nem rossz.

One more story

Zomil
Jo lett nagyon 😊

Tényleg lesz olya rész ahol Hisokával együtt harcolnak? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Hát felröhögtem ennél a jelenetnél rendesen 😄

Amugy meg a sztem az ugyanolyan tipusu bombák hasonlo nagysággal rendelkeznek, a különbözö tipusok között vannak különbségek.

Lelouch

Szerencsére bejött amit reméltem, képileg teljesen lecserélték az egész openinget. Bosszankodtam, hogy a zene maradni fog, de végül így ebben a formában azt kell mondanom, így is nagyon bejön most az OP.<#hawaii>
LasDen
bÖTÛÛÛM 11....az a jelenet fergeteges volt 😄DDD de amúgy so-so...azt nem bírom, hogy a robbanások radiusa nagyon random. olyanokat úsznak meg szereplõk, amiket nem lehetne. mást meg ugyanaz harcképtelenné tesz 😄

Lelouch
Ez csak ilyen év végi levezetõ, extra bajnokság... 😄 A fõ bajnokságban vannak a lányok, és az majdnem egy egész évig eltart. Azt idén Tachibana Kanade(Tenshi) nyerte az Angel Beats!-bõl.
armageddon666
Saimoe és csak férfi szereplõk? O.o

@

Lelouch
Bár csak tréfa lenne, de sajnos nem az. 😄
Zomil
omg mi a szar ez? 😄
Kirito és Hideyoshi, mint a 2 döntös? Nem április 1. van 😄

Lelouch
Te jó ég, a Saimoe szavazás elõdöntõjében Kirito még a tavalyi elsõ helyezettet, Lelouch-t is legyõzte. Nagyot csalódtam a szavazóközösségben. Ezután már valószínûleg meg is nyeri az egészet, bár Hideyoshi hátha megfogja majd a döntõben... 😊
LasDen
The official Twitter account for the Higurashi no Naku Koro ni anime franchise confirmed on Saturday that a relaunch of the anime has been green-lit.

Zomil
Igaz 😊

PetruZ
Az tiszta volt, hogy WH40K, ezért volt furcsa. 😊 Amúgy szerintem nem Sister, mert õk nem használják az ][ jelet (tehát ez egy inkvizítorcsaj). 😉
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Warhammer univerzumbol sisters of battle frakcio 😊
Jah és persze fan art.

Seth
csak valami Warhammer fan art

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
Ezt tudja valaki, mibõl van? Nagyon anime-szerû, de még csak nem is hallottam róla.

Zomil
Medaka S2 10: Megint nagyon jo rész volt 😊
Medaka vs Zenkichi, meg kicsit meghato jelenet is volt 😄
Meg végre nyiltan kimondták/rájöttek, h mi Medaka abnormalitása.

Zomil
Akár még jo is lehet 😊

PetruZ
Chu2koi 11: Na, ez most végig súlyos dráma lett, de nem baj, jó felvezetés a záró részhez.

Kingdom: Rég volt itt róla szó, csak megemlítem újra, hogy aki korábban kaszálta, szerintem folytassa, mert egész tûrhetõ lett (6/10 nálam). Persze látszik még az olcsó CGI néhol, és vannak benne heroikus túlzások, de a történelmi-háborús sztori elviszi a hátán az egészet, pl. a mostani, 28. rész vége kifejezetten jó lett és volt benne egy kis csavar is. Itt 10 rész van még hátra a befejezésig.
Lelouch

Urobuchi Gen új animéje.
LasDen
inkább a Gunbdam Origint csinálnák (jó mondjuk amíg UC megy, addig nem lehet 😞(((

LasDen
hát ez....ez igazán....

Lelouch
Annál biztos nem... 😄
LasDen
én nagyon szeretnék látni egy jó élõszereplõs Evat....az hogy milyen lenne?? nem lehet tudni, csak feltételezgetni lehet, az meg nulla....
😄

Zomil
de....de....ez még a Hotd-s jelenetnél is rosszabb 😄

Lelouch
Zomil
omg miez? 😄

armageddon666
Ne.
Eva jogokat eladni Hollywoodnak olyan mint StarWars jogokat eladni Disneynek!! 😄

@