kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Appleseed (2004)
    Hát kicsit Final Fantasy-Harc szelleme beütése van, de igen csak jó és látványos. A történetre csak annyit mondhatok, f@sza. Ahogy az emberek vállnak a "rosszfiúkká", aztán mégsem (:D) bár inkább csak meglevő tényeken alapult ez is.A fordulatok néhol még engem is igencsak megleptek. Ez azt jelentheti hogy qrvajól meg van csinálva, vagy nem volt elég info az előzményekről (de inkább az előbbi, mert azt hiszem amit tudnom kellett a történet menetéhez azt mind elmondták, szal volt meglepetés :) )
    Belenéztem a másikba is, de miután megláttam hogy Briareos fürdőköpenyben, a végén meg tolószékben, Hitomi meg részegen rámászkál az emberekre a kocsmában, na mondom jó, ebből ennyi bőven elég volt. Tény hogy a 2004es remake sokkal jobb(nak tűnt) mégha piszit final fantazy-s is