72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Akkor majdnem, csak ez egészen picit hosszabb :D
  • Sadun Tryst
    csak az 10 megva volt, ez meg 270. :D
    amúgy most néztem meg, és ez az a rész 1ben, amikor Ichigo azzal a szörnnyel harcol aki megölte az annyát.
    meg van a videó végén pár szereplő bemutatásai kis spoilerrel. :)
  • Ottto
    Mai HiME Omake voltmár, rémlik? :)
    Kiegészítő kisfilm, sztem ez is az
  • Sadun Tryst
    már töltöm, de nem nagyon akar jönni... :(
    1k-val szedem most is...
  • Bucser
    Szerintem valami összevágott cucc... nézzük majd meg:)
  • Sadun Tryst
    ez mi?!
    (az OMAKE-re gondoltam)
  • Sadun Tryst
    Full Metal Panic! Second Raid - ez itt az érdekes. :)
    szvsz már nagyon várom ^^
  • musha
    erről a listáról csak az AIR mondott valamit...
  • Gábor
    8 usd-t próbának megért, a paypalt úgyis teszetlni kellett.
  • Sadun Tryst
    ezt érdemes elolvasni :)
  • Sadun Tryst
    és jobb? :)
    amúgy meg ott van a stoptazmo.com is. az full ingyenes és viszonylag gyors is.
    és szerver buzi üzi nincs is ^^
  • Gábor
    Köszi skacok!
    Kipróbáltam a paypalt a directmangan, mert már nagyon untam a szerver nagyon buzi üzit :D
  • magus
    most neztem csak meg a ghost in the shell 2-t.

hat, nekem az 1 jobban bejott. Habar ennek a kepi vilaga lenyugozo, a film elso feleben igy kb nulla a cselekmeny, es semmi sem tortenik, aztan kb a feletol kezd erdekes lenni a film. szerintem.
  • via_mala
    Berserk
    Vagabond
    Monster
    Golden Boy
    GTO
    GitS
  • Sadun Tryst
    BECK - ha nagy rock zene kedvelő vagy
    BLAME, BIOMEGA, NOISE - ha szereted az elvont cyber világot
    Mai-HiME - a világ és az alap ugyan az, csak más a cselekmény
    Gantz - egy nagyon durva és brutális világ, érdekes történettel
    Death Note - igényes és érdekes krimi
    Berserk - no comment
    Fullmetal Alchemist - másabb, mint az anime, és még mindig fut. sajnos ha jól tudom félbe van hagyva a project... :(
    One Piece - állítólag egy nagyon élvezets és vicces kalózós manga, én még nem olvastam, és még egy nagyon hosszú (cirka 200 résznél tart most) anime is van belőle.

• Gábor
    Ajánlanátok jó mangát? Narutot és Bleachet olvasom.
  • Jagi
    Köszi. Akkor jó gondoltam, csak nem jutott eszembe a szó (fejezet) :D
  • Sadun Tryst
    azok a fejezetek címe.
    csak 1 Berserk sorozat van. csak a DVD borítók vannak így megkülönböztetve.
  • Jagi
    A sorozaton belül is részegységek vannak amik tőbb részből állnak?
  • Jagi
    De csak egy sorozata van nem? Akkor mi van?
  • Gábor
    Több alcíme is van. Például White Hawk.
  • Jagi
    A Berserk sorozatnak a z az alcíme, hogy War Cry?
  • Ottto
    aha. akkor tökmind1 melyiket nézem, annyi hogy a 2004es szebb, és csak kicsit másabb a története.....
    köszi
  • Sadun Tryst
    az Appleseed 2004 az új movie, amit itt szvsz mindenki látott, a sima pedig a régi, aminek valamivel másabb a története és még hagyományos megrajzolása van.
    igaz én csak a 2004-es változatot láttam, de azt tudom, h az alaphelyzet ugyan az mind a 2 filmben.
  • Gábor
    Engem már foglalkoztat egy ideje ez a dolog,mármint a fatimai, a Chrno csak hab volt a tortán.
    Viszont ez az idézetek gyűjteménye most jól jött, könnyebb az átgondolásuk így összeszedve.
    Ja, és nem vagyok vallásos, sőt meg sem vagyok keresztelve :)
  • Ottto
    akkor azt mond meg plz hogy mi a külömbség az Appleseed(2004) meg az Appleseed között?
  • Cat #5887
    chrono crusade live: http://index.hu/politika/bulvar/fatim756/
  • Sadun Tryst
    nem, én 0-24 vagyok, csak a GUNDAM témához egyenlőre nem tudok hozzászólni :)
  • musha
    de nem ám ^^
    tegnap néztem meg a GTO első részét, NAGYON tetszik, kíváncsian várom a folytatást :)
  • Ahhoj
    nem :)
  • Gábor
    Csak én járok ide hétvégén?
  • Gábor
    [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Seed Destiny ep 36![/URL]
    Remélem van új op, mert a mostani már halálosan unalmas, és a régi színvonalát el sem éri...
  • Gábor
    Király Destiny képek!
  • Sadun Tryst
    anno fent volt az ftp-n. ha akarod akkor a főcímdalt elküldöm. az még megvan.
  • magus
    samurai champloonak nincs meg a zeneje valahol? bar a legjobb anime zene amit ismerek az a cowboy bebop ketseg kivul, de ez se rossz
  • Sadun Tryst
    Bleach SPOLIER:

szerintem az nem jelvény volt, mert egy bazi nagy halálfej volt a közepén. Ishida is rácsodálkozott.
    sőt, elvileg az csak egy engedély, h szabadon járhat soul society és valós világ között.
    bár szerintem igazából az a jelvény egy Hollow-ot ábrázolt. ugyebár Ichigoban van valami "hollowos", amit már 2x is láthattunk (Byakuya elleni harc, és mikor "Ichi-chan" Shinigami lett sajnát erőből). szóval szerintem ennek a jelvénynek még nagy jelentősége lesz.
    de amilyen szerencsétlenek vagyunk, most pihenő lesz a mangában egy hónapig, és aztán jön csak a 183. fejezet... :(
  • Sadun Tryst
    akkor ninja scroll sorozatnak semmi képpen se állj neki. :)
    a főhősökön, és 1-2 karakteren kívűl MINDENKI meghal mindig.
  • magus
    nezem ezt a samurai champloot, tetszik a rajzolasa, csak kar (meg az elejen vagyok), hogy minden reszben szinte mindenki meghal a foszereplokon kivul, van hogy ertelmetulenul...
  • Bucser
    Turn a Gundam és Gundam force, X szerintem megtalálható FAQ-ban említett helyeken (turn a gundam, X biztosan) A TF legend of the micron valamint a Galaxy force és a Superlink nem olyan jó láttam mindet még egy tF-el foglalkozó DChubról töltögettem őket. Már nem foglalkozom vele. Egyszer megnéztem aztán törlés lett a sorsa.

Van SGn transformerse topic ott nézd meg mert tutira beírtam a címet de Guggli is feldobja a találatok között a TF hubot valahol.

Bleach: Kíváncsi vagyok, hogy Ichigo hány menos-t tesz majd hidegre ebben a sagában:D Meg úgy láttam, hogy egy Luitenant-i jelvényt kapott pedig ő legalább captain szintű ugye....
  • Sadun Tryst
    elég ha csak Dhomo-nak hívtok :)
    amúgy már csak itt vagyok Tryst. itt is csak azért mert nem lehet nicket változtatni...

Bleach:
    amire most igazán kiváncsi vagyok, az a köv. manga epizód. végre elkezdődik az új saga!