72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#5913 Akkor majdnem, csak ez egészen picit hosszabb :D -
#5912 csak az 10 megva volt, ez meg 270. :D
amúgy most néztem meg, és ez az a rész 1ben, amikor Ichigo azzal a szörnnyel harcol aki megölte az annyát.
meg van a videó végén pár szereplő bemutatásai kis spoilerrel. :) -
#5911 Mai HiME Omake voltmár, rémlik? :)
Kiegészítő kisfilm, sztem ez is az -
#5910 már töltöm, de nem nagyon akar jönni... :(
1k-val szedem most is... -
#5909 Szerintem valami összevágott cucc... nézzük majd meg:) -
#5908 ez mi?!
(az OMAKE-re gondoltam) -
#5907 Full Metal Panic! Second Raid - ez itt az érdekes. :)
szvsz már nagyon várom ^^ -
#5906 erről a listáról csak az AIR mondott valamit... -
Gábor #5905 8 usd-t próbának megért, a paypalt úgyis teszetlni kellett. -
#5904 ezt érdemes elolvasni :) -
#5903 és jobb? :)
amúgy meg ott van a stoptazmo.com is. az full ingyenes és viszonylag gyors is.
és szerver buzi üzi nincs is ^^ -
Gábor #5902 Köszi skacok!
Kipróbáltam a paypalt a directmangan, mert már nagyon untam a szerver nagyon buzi üzit :D -
#5901 most neztem csak meg a ghost in the shell 2-t.
hat, nekem az 1 jobban bejott. Habar ennek a kepi vilaga lenyugozo, a film elso feleben igy kb nulla a cselekmeny, es semmi sem tortenik, aztan kb a feletol kezd erdekes lenni a film. szerintem. -
#5900 Berserk
Vagabond
Monster
Golden Boy
GTO
GitS -
#5899 BECK - ha nagy rock zene kedvelő vagy
BLAME, BIOMEGA, NOISE - ha szereted az elvont cyber világot
Mai-HiME - a világ és az alap ugyan az, csak más a cselekmény
Gantz - egy nagyon durva és brutális világ, érdekes történettel
Death Note - igényes és érdekes krimi
Berserk - no comment
Fullmetal Alchemist - másabb, mint az anime, és még mindig fut. sajnos ha jól tudom félbe van hagyva a project... :(
One Piece - állítólag egy nagyon élvezets és vicces kalózós manga, én még nem olvastam, és még egy nagyon hosszú (cirka 200 résznél tart most) anime is van belőle.
-
Gábor #5898 Ajánlanátok jó mangát? Narutot és Bleachet olvasom. -
#5897 Köszi. Akkor jó gondoltam, csak nem jutott eszembe a szó (fejezet) :D -
#5896 azok a fejezetek címe.
csak 1 Berserk sorozat van. csak a DVD borítók vannak így megkülönböztetve. -
#5895 A sorozaton belül is részegységek vannak amik tőbb részből állnak? -
#5894 De csak egy sorozata van nem? Akkor mi van?
-
Gábor #5893 Több alcíme is van. Például White Hawk. -
#5892 A Berserk sorozatnak a z az alcíme, hogy War Cry? -
#5891 aha. akkor tökmind1 melyiket nézem, annyi hogy a 2004es szebb, és csak kicsit másabb a története.....
köszi -
#5890 az Appleseed 2004 az új movie, amit itt szvsz mindenki látott, a sima pedig a régi, aminek valamivel másabb a története és még hagyományos megrajzolása van.
igaz én csak a 2004-es változatot láttam, de azt tudom, h az alaphelyzet ugyan az mind a 2 filmben. -
Gábor #5889 Engem már foglalkoztat egy ideje ez a dolog,mármint a fatimai, a Chrno csak hab volt a tortán.
Viszont ez az idézetek gyűjteménye most jól jött, könnyebb az átgondolásuk így összeszedve.
Ja, és nem vagyok vallásos, sőt meg sem vagyok keresztelve :) -
#5888 akkor azt mond meg plz hogy mi a külömbség az Appleseed(2004) meg az Appleseed között? -
Cat #5887 chrono crusade live: http://index.hu/politika/bulvar/fatim756/ -
#5886 nem, én 0-24 vagyok, csak a GUNDAM témához egyenlőre nem tudok hozzászólni :) -
#5885 de nem ám ^^
tegnap néztem meg a GTO első részét, NAGYON tetszik, kíváncsian várom a folytatást :) -
#5884 nem :) -
Gábor #5883 Csak én járok ide hétvégén? -
Gábor #5882 [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Seed Destiny ep 36![/URL]
Remélem van új op, mert a mostani már halálosan unalmas, és a régi színvonalát el sem éri... -
Gábor #5881 Király Destiny képek! -
#5879 anno fent volt az ftp-n. ha akarod akkor a főcímdalt elküldöm. az még megvan. -
#5877 samurai champloonak nincs meg a zeneje valahol? bar a legjobb anime zene amit ismerek az a cowboy bebop ketseg kivul, de ez se rossz -
#5868 Bleach SPOLIER:
szerintem az nem jelvény volt, mert egy bazi nagy halálfej volt a közepén. Ishida is rácsodálkozott.
sőt, elvileg az csak egy engedély, h szabadon járhat soul society és valós világ között.
bár szerintem igazából az a jelvény egy Hollow-ot ábrázolt. ugyebár Ichigoban van valami "hollowos", amit már 2x is láthattunk (Byakuya elleni harc, és mikor "Ichi-chan" Shinigami lett sajnát erőből). szóval szerintem ennek a jelvénynek még nagy jelentősége lesz.
de amilyen szerencsétlenek vagyunk, most pihenő lesz a mangában egy hónapig, és aztán jön csak a 183. fejezet... :( -
#5867 akkor ninja scroll sorozatnak semmi képpen se állj neki. :)
a főhősökön, és 1-2 karakteren kívűl MINDENKI meghal mindig. -
#5866 nezem ezt a samurai champloot, tetszik a rajzolasa, csak kar (meg az elejen vagyok), hogy minden reszben szinte mindenki meghal a foszereplokon kivul, van hogy ertelmetulenul... -
#5865 Turn a Gundam és Gundam force, X szerintem megtalálható FAQ-ban említett helyeken (turn a gundam, X biztosan) A TF legend of the micron valamint a Galaxy force és a Superlink nem olyan jó láttam mindet még egy tF-el foglalkozó DChubról töltögettem őket. Már nem foglalkozom vele. Egyszer megnéztem aztán törlés lett a sorsa.
Van SGn transformerse topic ott nézd meg mert tutira beírtam a címet de Guggli is feldobja a találatok között a TF hubot valahol.
Bleach: Kíváncsi vagyok, hogy Ichigo hány menos-t tesz majd hidegre ebben a sagában:D Meg úgy láttam, hogy egy Luitenant-i jelvényt kapott pedig ő legalább captain szintű ugye.... -
#5864 elég ha csak Dhomo-nak hívtok :)
amúgy már csak itt vagyok Tryst. itt is csak azért mert nem lehet nicket változtatni...
Bleach:
amire most igazán kiváncsi vagyok, az a köv. manga epizód. végre elkezdődik az új saga!