kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ariakus
    Tudom, hogy a Katanagatari nem egy harcolós anime, meg nem is vártam el, hogy hosszú perceken keresztül püfföljék egymást, de egy-két epizódban egy-egy harcot néztem volna egy ici picit tovább is, illetve szívesebben láttam volna többet abból a stílusból amivel Shichika végzett az első részben levő ninjával (amikor azt a 7-8 részből összeálló kombót csinálta, na az szép volt). Volt olyan fight ami kb egy nyisszantással vége lett, vagy pl. azt a harcot megnéztem volna meg kb. vmi epic cuccot vártam mikor Shichika és a Japan's strongest swordsman összeütközött (azt gondolom szándékosan csinálták meg úgy ahogy és hagyták ki, kár érte). De ezen felül az utóbbi évek fanservice-től fröcsögő illetve kisiskolás lányok -fiúktól tobzódó anime terméséből ez a legjobb anime számomra.