FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mivel már nem nagyon volt tovább vihető az infantilis (bár roppant szórakoztató :) ) stílus és mert valamilyen szinten előre kellett lépniük, szinte muszáj volt valami erős konfliktus, ami megmutatja, hogy vajon szétrobbannak, vagy továbbra is együtt maradnak. Úgy tűnik, az utóbbi marad (nagyjából, tekintve az új felállást, a Kodakának felajánlott pozíciót és a két új karaktert (akik közül nem tudni, lesz-e kiemelt)), mindenesetre a kulcsmondat szerintem Yusa szájából hangzott el "véletlenül": SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel ő az egyetlen fiú, nem randizhat egyik klubtaggal sem, mert az csak fokozná a feszültséget és mindenki ellenségesebb lenne.
Yozora lelépett (szerintem nem ment messzire, vissza fog ő térni hamar), Rika és Kodaka egyre jobban megértik egymást (mint barátok), Yukimura... hát a fene tudja, de úgy tűnik, kezd nővé válni, és hogy Senával mi lesz, az meg pont nem derült ki a végén (de szerintem már semmi komoly).
Mindettől függetlenül (vagy ezekkel együtt) szerintem jó évad volt, nálam 8/10.
U.i.: Rika új "találmánya" az erősen WFT volt és totál baromságnak tűnt, bár kb. kapisgálom, mire kellett (visszautalás a múltra)...