Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintk
köszi.

Lelouch
HunterxHunter 2011, Accel World, Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Darker than Black, Dragon Ball Z/Kai, Evangelion, Fate/Zero, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Gundam 00, Needless, Soul Eater, Index, Hellsing Ultimate stb...
balintk
Nem láttam, és nem is akarom, viszont a mondat második felét komolyan gondoltam. :D Tehát olyan animét keresek, amiben jó harcjelenetek vannak, lehet scifi, verekedõs stb.

Lelouch
NisiOisin's Nekomonogatari (Black) Anime to Air on TV

Jó lenne egy januári TV-s megjelenés.
Lelouch
Kijött.
LasDen
kijött már minden Nisemono BD??? mer akkor lehet elkezdem :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
huhu, közben micsoda spoiler olvastam(mármint nem nagyságra, hanem érdekességre), igy még jobban várom a 3. évadot :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
tudom....ha nem jön közbe semmi, akkor jövõ hét szombat-vasárnap hatalmas banzáj lesz :DDD non-stop megállás nélkül :DD el is kezdem leszedegetni az S2-t....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Amugy meg már csak 1rész(SAJNOS) és nézheted :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
:DDDDDDD

Amugy simán Tori az egyik legjobb anime föszereplö. Mellékszereplönek tünik, mert nem szerepel nagyon sokat, ugyanannyit, mint a többiek mégis tisztában vagy vele, h ö a nagybetüs FÖSZEREPLÖ, mindezt anélkül, h 99%-ban neki kéne a képernyön lennie.

LasDen
harraaghrrr

Zomil
Horizon S2 12: EPIC!!! Egyszerüen más szot nem tudok mondani rá, olyan csatát toltak le, h csak néztem :D
Futayo poénja meg még mindig ütött :D
Tori lelkesitö szövege se volt semmi :D

Fenébe már csak 1rész és vége :(

Zomil
Btoom egyébként nagyon jonak igérkezik :)

balintk: Sekaiichi Hatsukoi-ban szerintem hasonlo jo harcok vannak, föleg ha hozzánézed még a kimaradt jeleneteket a mangábol.

(igen...US-en sajnos megpillantottam pár képet :D)

Máté94
Etto... te láttad egyébként a Boku no Pico-t? Vagy csak bedõltél neki? :DD
Lelouch
Óriási. :D
Lelouch
LasDen
first i was like

but then
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

balintk
Hi!
Boku no Pico-n kívül mondanátok olyan anime-t amiben jó harcjelenetek vannak?

LasDen
ezzel a Hayateval is kezdenem kéne már valamit :D

Lelouch
Hát nem tudom, akkor megy talonba a Jojo és a Robotics;Notes mellé, aztán majd késõbb meglátom. 4-nél több sorozatot most nem nagyon tudok bevállalni, annyi meg már van. (Hayate, TLR Darkness, Medaka S2, Btooom!)
LasDen
én értékelésnél soha nem szoktam átnézni hogy most mi tetszett, mi nem, hanem csak úgy érzésre....:D

Lelouch
Másodjára, itt a végén már engem is kezdett kicsit bosszantani Momoi képessége, de még belefért a tûréshatárba. :D A szereplõkkel kapcsolatban is osztom a véleményed. De a 3 pontos differencia szerint eléggé eltérõen értékeljük ezeket a dolgokat. :)
LasDen
nincs nagy dolgokról szó itt....engem annyira nem fogott meg a dolog. És voltak irritáló tényezõk, mint Momoi képessége :D és a Kuroko Kagami páros se olyan egetrengetõ. Kuroko meg fõszereplõ létére kvázi bújkál mégha ez változik is.
az viszont piros pontot, hogy a kvázi rossz fiúk szinte mindegyike kedvelhetõ karakter....
nálam egy 7-est ért meg...

a Chaos Headet meg ki lehet hagyni....nem kapcsolódnak annyira hogy ismerni kell õket...

Zomil
nem azt mondom h nincs benne dráma, de a leirás alapján inkább a vidámabb irányba megy.
olyasmi a lényege, h van egy buszbaleset, és az egyik gyere egy külön világot hoz létre, h a barátait megerösitse, h tuléljék a balesetet. Aztán van egy narcolepsziás is akit ismét meggyogyitanak és megmentsenek. Igazábol az egészn ekörül a buszbaleset körül forog, h mindenki tulélje

Lelouch
Ami engem illet, én egyikben se látom azt az év animéje kisugárzást. :D A Nyaruko-sant ráadásul dobtam is.
Lelouch
Akkor mesélhetsz te is, arról hogy mit olvastál... :)
Zomil
wiki-t elolvasva annyira nem :)

Lelouch
Key, szóval elég valószínû. :)
Zomil
Miért hasonlo dráma mint a Clannad?

Lelouch
Na mesélj, mit látsz máshogy. :D

Én nézni se fogom a Little Busters-t, a Clannad-tól annyira megcsömörlöttem... Robotics;Notes-tól meg nem várok túl sokat személy szerint, egyelõre nem is tervezem nézni. Legalábbis elõtte lehet érdemes lenne beiktatni akkor már egy Chaos;Head-et is. :)
Count Adyn
Fate/Zero utlsó elõtti része:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
végülis a meglátásaid mind helytállók, de én máshogy látom..na mindegy

az év legjobbja??? háát...a Gintama' (meg persze az új ismétlésekkel teletûzdelt sorozat is kurva jó lesz :DDD) és a Horizon S2 még látatlanban is :DDD
szorosan mögötte az Ano Natsu

a Robotics;Notestól várok még igazán sokat. a KEY-es Busters meg szerintem bukta lesz. Nem tudom miért, de így érzem (és nem a JC Staff miatt, én bírom õket)...:D

Zomil
Ha már Nyaruko-san: a hivatalos oldalon megjelent egy számlálo. Remélem 2. évad bejelentése :D

Zomil
Év animéje? Hm...nehéz választás, eleve pár hypolt cucc majd csak most összel jön.
Fate/Zero S2 mindenképp egyik legjobb.
Horizon S2 is bejön.
Haiyore! Nyaruko-san is kiemelkedö mü lett.
Kokoro Konnect se rossz, de még nem láttam végig.
(Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead-t halkan megemliten, mert ugyan inkább közepes volt, de valahogy mégis tetszett)
Nisemonogatari annyira nem fogott meg, mint anno a Bakemono...

De még kapunk olyat, h Btoom, Little Buster, Robotics;Notes.

Lelouch
Végig szórakoztató volt, és nem tudnék semmi olyan vészes dolgot felróni, ami miatt ne tudnám megadni rá a 10 pontot. Ami az év animéje jelzõt illeti, lehet pont nem láttam az idei év legjobb sorozatait, de nálam a Kuroko messze kitûnik... Más nem nagyon ragadott így magával, mint ez a meccsek alatt. :)
Bár azt hozzáteszem, az év legjobb epizódja nálam még mindig a Nisemonogatari 8. része... :)
Ja és még visszautalva arra, hogy lehet pont lemaradtam valami nagy mûrõl, eddig kinek mi az év animéje? :)
LasDen
neem, csak kíváncsi vagyok rá...

Lelouch
Olyan furcsa lenne? :D
Count Adyn
Úgy legyen, van még bõven potenciál benne:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
Hát mivel lassan jön az a mahou shoujou-s Ilya igy valoban, bár ez annyira nem mondanám hagyományos fate/-nek :D

De pl. a Fate/Apocrypha-bol lehet valami :)

LasDen
amúgy szerintem nem maradunk sokáig fate/ sorozat nélkül....

LasDen
érdekes....kifejtenéd? :D

Lelouch
Kuroko no Basket - 10/10 + év animéje, nálam legalábbis. :D
LasDen
ez nem kérdés :DD

Zomil
nocsak igy kapunk 3. évadot is :D

LasDen
az nem rossz....

Blu-ray
*1, *41,121 *41,121 Fate/Zero 2nd Season Blu-ray Box
*2, *17,825 *17,825 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.1 Limited Edition

LasDen

Zomil
most néztem meg ezt a részt...nagyon beteg volt :D

LasDen

PetruZ
Szóval:

"They rise from a woman's body
Two great favors
The twin peaks of hope
Shine with a gentle pink
Boobs! Boobs!
I love them! I love them!
Titties! Titties!
So huge! So huge!
Ah! Boobs!
Boobs! Oh!"