kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hm. Igy már valamivel világosabb köszi szépen. Viszont nem nagyon értem mi volt a baj Medaka-val eddig is ilyen volt. Vagy egyszerüen már muszáj volt felébreszteni, h nem nyerhet mindig mindenki?
    Zenkichi szarrá verésénél a mostani elverésére gondolsz(mert itt nem voltak virágok, csak szimplán egy ütésböl a falnak küldte)? Vagy az egy másik alkalom? Amugy Munakata,Shiranui, Emukae, meg mostmár Maguro támogatását értem, viszont Naze igy is kilog nekem kicsit a sorbol, nem nagyon rémlik, h ekkora haverok lennének Zenkichi-vel. Vagy ö is csak Medaka érdekében teszi?

Most ujra megnéztem ezek szerint nem voltam elég figyelmes itt tényleg látni, h virágokat se kimélte...valoban elhiszem, hogy felháborodást keltett(és igen emlékszem, h milyen jelentösége van a virágoknak) :)

Kiváncsi vagyok, h kik fognak még Zen mellé állni :)