kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Hát ez a Fate/Zero első évad nem tartott sokáig és elég szemét helyen vágták el. :) Most akkor várok UTW-re... még mindig... Viszont ahogy utánanéztem megéri. Legalábbis első évadból elég fontos jeleneteket vágtak ki.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kirei és Gilgamesh párbeszédei? Ki nem hagynám. Kiritsugu és Ilya játszik a kertben? (Mikor rügyeket keresnek a fákon vagy mit csinálnak) Elég komoly résznek tartom, bár egyesek szemében lehet apróság. Caster és Ryuunosuke jelenete a csatornában cenzúrázatlanul? TV-ből ezt a részt kivágták, vagy full fekete volt?

A hősök a szememben egyébként valahogy így vannak: Lancer, Rider, Archer, Saber, Caster, Berserker. A mesterekkel még nem jutottam dűlőre... A fiatal srác idegesítő, de a kapcsolatát Riderrel jó nézni. :) Eizenberg szerethető, Archibald sem jött át negatívan. Archibald felesége annál inkább. Én félek attól a nőtől. Hátba fogja szúrni. :( Kiriyat sajnálom, de szegény megőrült. Kiritsugu és Kirei... A két legnagyobb karakter talán. Fate/Stay Nightban mit csinált Kirei? Olyan szótlannak maradt meg. Csak ott áll... meg ő a gonosz. Ennyi. Meg volt valami kavarás a szolgákkal. Na mindegy. Zeroban viszont nagyon jó karakter. Külön is, meg a "viszályuk" is Kiritsuguval. Pedig még nem is találkoztak. :D