kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Francis80
    Hello!
    Nemrég kezdett el érdekelni ez az anime téma (bár régebben a sima DB-t láttam), és egyre jobban tetszik... :)
    Első anime amit megnéztem az az Elfen Lied volt (azért kezdtem bele mert tetszett az opening), és nem bántam meg hogy végignéztem. Igaz az első pár rész tényleg uncsi kicsit de aztán egy egész jo kis sztori alakul ki szerintem belőle, és a karaktereket is nagyon meg lehet szeretni a végére. (7.5/10)
    Ezután jött a NGE + Movie-k. Na ez már érdekesebb volt... tetszett is nagyon, meg nem is... de elég is ennyi róla mert biztos unjátok már... (8/10)
    Következő áldozat a Lain volt. Na ez sem semmi, nekem túl elvont és nyomasztó hangulata volt (és persze maradt egy-két sötét folt is). (7/10)
    Nagyon sok (gondolom jó) ajánlás van itt a forumon, le is töltöttem már pár sorozatot meg movie-t, és azt sem tudom melyiket nézzem (bőség zavara játszik rendesen). Most valszeg valami könnyebbet választok (Love Hina, OMG)...
    Tetszik hogy nagyon jól lehet itt tájékozódni, és tuti hogy arra a kevés szabadidőmre ami van (már amikor nem a haverokkal marhulunk) mindig meglesz a programom.
    Bye!