72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
végeztem a Full Metal Alchemisttel :o -
GTO:
Most fejeztem be az első részt, és úgy látom egy remek sorozat előtt állok. Kiváncsian várom a többi részt. :)
DearS:
Mostanában megint rákattantam a romatikus vígjátékokra, ez volt a 3. amit 2 hónap alatt néztem meg (Chobits és Rizelmine mellett).
Nagyon sok erotikus jelenet van (ahányszor csak feltűnik a tanránő :D ), és ugyan annyi poénos is! Szóval aki nagyokat akar nevetni 16+ -os karikával, az ne hagyja ki! ^^ -
Prof William #5599 Na emberek végignéztem!
Mai Hime the Best! Mikoto for President.
Spoliler.
A vége kicsit nylas lett de nekem így is tetszett. Kiváncsi vagyok, hogy fejezték volna be másképp. Darkosan ugyebár...
Spoiler end.
És már készül a folytatás. Új szereplők.
Eddig egy valaki személye biztos.
Arika-chan. Ő az a lány akit néha a háttérbe feltünőbben lehet látni a sorozatban+a végén is feltünk pár pillanatra.
CSak mivel a történéseket lezárták, kiváncsi leszek, mit fognak kitalálni aköv sorozatra.
-
Akkor nálam van a bibi......már megint :@
ok kössz az infot. Megnyugodtam -
nekem tegnap is ment, ma is. -
Gyerekek, 2 napja nem megy A letöltési hely. Minden ok? -
nemtom. ennyit találtam.
amúgy máshol is max 3 kötetet írtak. -
Gábor #5594 Ezt nem egészen értem...csak három füzet az egész?! -
Gábor #5593 Kár, mindenesetre köszönöm! -
ennyit találtam csak :(
viz.com / read online
úgy néz ki senki sem fordította a mangát mert amcsiban hamar licence alá került... :( -
Gábor #5591 Köszönöm szépen! -
Oké, köszönöm a tippeket -
Seth-nek:
Az biztos, hogy a Vandread Second Season sokkal jobb, mint az First, a filmeket viszont szigorúan csak fanatikusok nézzék meg, mert bűnrossz, legalábbis az első (Vandread Taidouhen), a másodikat meg már meg sem nézem. Egyébként az első film a TV-sorozat besűrítései 75 percbe, egy nagy érthetetlen zanza.
A Tenchi Muyo OVA 1-2-t én is tudom ajánlani, de a Tenchi Universe TV sorozat már sokkal gyengébb, inkább akkor a Tenchi Movie-kal folytassa.
Minden info a Tenchi Muyo világról itt.
És még ilyen fordított hárem-szerű anime: Fruits Basket.
Egy csaj és sok srác, akiken egy fura családi átok ül... Nagyon jó, humoros shoujo anime, de mégsem nyálas. -
mikor hazaérek akkor majd körülnézek komolyabban a neten.
ha találok valamit akkor azonnal szólok.
-
Gábor #5587 Tudod nagyon sok jó sorozatot láttam, és van még több, amit nem láttam, de van úgy, hogy az embernek kell egy bizonyos hangulat, és azt csak olyan filmből tudom megkapni biztosan, amit már láttam ;) -
Gábor #5586 Tryst nem találkoztál manga oldalon RahXephonnal véletlenül?
A directmanga-n nincsen :( -
háááát. fullmetal szerintem azért jóval a naruto felett áll (SEED-et nem láttam még, arról nem nyilatkozom). nekem az első 3ban benne van. :)
bár mondjuk mivel még nem láttad a sorozat végét, megvárom, h akkor mit mondasz. szinte teljesen biztos vagyok benne, h változni fog a véleményed. ^^ -
én már csak olyat írok ki amit tényleg visszanéznék. pl. az utolsó 2 hónapban semmit sem írtam ki. az utolsó anime amit kiírtam a Wolf's Rain volt. -
én sem törlök semimt:) ahogy nézem megy dvd-re:) -
mondjuk ezáltal viszont minden bepótolható. -
én mindent kiírok lemezre ami tetszik. mondjuk a leggázosabb az, amikor megnézek 1-2 részt, kiírom a sorozatot, megnyugszik a lelkem, hogy `már megvan biztonságban`, aztán nem nézem meg
-
ismerős ... de nincs szivem letörölni :o inkább kíírtom a fél vinyot :DDDD -
Cat #5579 én szimplán letörlöm, mert nincs helyem :)
az intro zenét meg szoktam tartani, mp3ban -
ezzel én is így vagyok:) de néha régiekből egy-egy részt megnézek pihenésnek:) Felelevenítés képpen:) -
Cat #5577 egyébként nemértelek benneteket, annyi jó sorozat van, időelbaszás olyanokat megnézni, amiket már láttatok
nekem itt áll a vinyomon vagy 30 giga amiket meg kéne néznem, de nincs időm - ami kevés van, azt olyan filmekre fordítom, amiket még nem láttam. -
Cat #5576 toka koka :) -
Gábor #5575 Apropó!
Manga-ka-k közül lenne szíves valaki nekem segíteni? Keresgélem a RahXephon mangát!
Aki tud róla valamit sikítson! :) -
Gábor #5574 Nagyon jó sorozat az is! -
én most a Full Metal Alchemist hatása alatt vagyok :o ... nemis azért mert olyan hűdejó ... a Narutot és a Seed Destinyt meg sem közelíti szvsz ... de a mondanivalója az nagyon ott van ... mióta nézem ez a 2 mondat jár a fejembem ...
"People cannot gain anything without sacrificing something.You must present something of equal value to gain something." ... mekkora igazság :( -
Gábor #5572 Nos, befejeztem sokadjára a RahXephon.........
Nagyon a hatása alatt vagyok! Ennyire jó sztori, karakterek, és a zene ami ezekkel párosul...! Egyszerűen fenomenális alkotás!
Most majd elkezdem megint az Eva-t, és megnézem, hogy milyen hatást vált ki belőlem. Habár kétlem, hogy ennyire elragadna. Nem emlékszem hasonló katarzis érzésre, hogy kiváltotta volna.
Ha beledöglök, akkor is megrendelem eredetiben, és ajánlom minden új fórumtársnak, aki még nem hallott engem lelkesen beszélni eme zseniális alkotásról, a RahXephonról! :) -
thx , meglesem ^.^ -
Bleach, Fullmetal Alchemist és RahXpehon. -
tud valaki ajánlani valami jó anime-t a Naruto és a Gundam Seed Destiny mellé? ... a lényeg hogy harc és érzelmek egyaránt legyenek ... -
ÉS a második sorozat mondanivalója van nagyon jól eltalálva:) Nekem nagy Kedvenc a Vandread:)
-
Gábor #5567 Vandread szériától a szék alá esel, annyira megnevettet! -
Scrapped Princess DVD borító by me
Honlapom -
Ai Yori Aoshi-t tudom még ajánlani! -
köszi nektek...:) -
Ottto ajánlatai kiválóak, Chobitsot én is most nézem.
De, h valami értelme legyen a kommetemnek, itt van 1-2 harem anime remek humorral.
Full Metal Panic - 2nd Season
Tenchi Muyo! + Universe + Tokyo + GXP + a 3 film :)
Midorni no Hibi
Rizelmine
ezzel ellesz a nővéred 1 darabig. :)
amúgy nekem a 25 éves bátyám lett most 1 kicsit animés. (pedig miket fikázott régen érte mikor animét néztem, folyton csak azt mondta: "már megint azt a furi kuru baromságot nézed /FLCL címe miatt/) az Inu-Yashát nézni mindig az RTL-en, és a vicc az egészben, h mikor mondtam neki, h le lehet tölteni a netről, pont akkor törölték arról a bizonyosról... xD -
Chobits, Video girl Ai <- annyi hogy enyhe scifi beütése van mindkettőnek. De csak ajánlani tudom mindkettőt, mert a műfajban nagyon ott vannak