FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Üdv!
Olvasgattam a topicot valami új animet kerestem, így esett a választás a Medaka Box-ra
Végeztem is az első évaddal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első rész megnézése után, azonnal a Sket Dance ugrott be.
Amennyire megtetszett az első rész, úgy csökkent a színvonal részről részre. Tudom, hogy egy shounen anime.. ezért is kezdtem el, de a 9. részben a váltás nem nagyon jött át.. egyik részről a másikra teljesen megváltozott minden.. hirtelen mindenkinek természetes, hogy a suliba szuper erős diákok is járnak, akik simán lerombolják a fél iskolát büntetés nélkül.. Az évad végén feltűnő főgonosz is elég bénára sikeredet..simán kiírt egy osztályt ? vagy csak félholtra ver.. és mindenki leszarja. Medaka SSJ formája is elég gáz lett.. vártam, hogy majd a társai fognak harcolni a merénylők ellen.. erre szépen elintézi mindet.. Unzen karakterek nem lett volna rossz, de a végére szerintem elbaszták.. Ja igen.. mielőtt elfelejteném.. a karakterek közül Medaka és Akune a két legirritálóbb az egész sorozatban.. viszont Zenkichi és Shiranui tetszik és jópofák.. utóbbinál kb biztos vagyok, hogy valami nagyon beteg gonosz karakter lesz. Nem tudom, hogy van-e értelme elkezdeni a 2. évadot. Ha ott is ilyen marad a színvonal akkor felesleges.. így most azokat kérdem akik látták már. Jobb lesz a 2. évad ? Vagy inkább kaszáljam ?
6/10 (De csak Zenkichi és Shiranui miatt)