Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mindenkinek igaza van 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
az érdekes, mert nálam rendesen kiírva jelenik meg a cím az eyecatch-ben

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Nekem nagyon bejött a Broken Blade - a végétõl meg egyenesen elaléltam.
Régen találkoztam olyan "filmmel", amiben ennyire bátran fogalmazott volna egy karakter.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Broken Blade nem volt olyan rossz, bar a vegere kitalalhattak volna valami utosebbet, de ugy tunik nem akartak nagyon lezarni a 6. resz utan sorozatot.

Ruley
Miért, ez a rendes neve, így jelenik meg az eyecatch képeken is a sorozatban.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Így van 😄
RelakS
ez meg pláne mi? 😄

Írdkiszépen: パパの言うことを聞きなさい <#eplus2>

LasDen
de nincs kedvem kiírni...😄 nem mintha tudnám...papa wo oowia

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ujat nézed? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
neee... ezt a rövidítést neee! <#idiota>

LasDen
papakiki kicsit gagyi, de van benne 1-2 jó poén...hmm...

Máté94
Van benne valami, amit miatt egyszerûen nem lehet letenni. Egész este tudnám nézni...
Máté94
HxH: Kanbaru Kurapica... jájj....
PetruZ
Akik már látták, írták, hogy FMA:B melléksztori, még az elejérõl és nem a mangából van, hanem original, ennek ellenére jó volt. Nem vész össze az FMA:B végével sem.
Értelemszerû hogy nem a Brotherhood vége után fog játszódni.

Gondolom valami olyasmi lesz hogy, mielõtt úgy igazán beindultak volna a Brtoherhood eseményei Ed és Al elvégeznek valami side questet.

LasDen
az 5-bõl majd megérted...elég erõsen utalgat rá...😄

Zomil
még csak 4részt néztem meg, mert ugyebár az 5. most jött ki, de sztem nem tud ö semmit, csak szereti keverni a szart 😄
amugy meg sztem is jopofa sorozat, aranyos romcom némi scifi-vel 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
fantasztikus...részrõl részre jobb lesz Ano Natsu...durva milyen tempóban folynak az események...😄
Remon meg szerintem nagyon is tudja, hogy Ichika honnan jött és õ sem a Földön született 😄

LasDen
neked minden nagyon jó 😄

Máté94
Hát szerintem meg nagyon jó. Alig várom, hogy egy kicsit jobban cizellálják.
Mindenesetre nagy kõ esett le a szívemrõl, amikor kiderült, hogy Mei nem ektoplazma.

Imi, te nem kezdesz bele? 😄
LasDen
még egy részre megmenekült az Another, mert jobb volt mint az elõzõ, de ez egy baromság...oké megmagyarázták mit miért, de fasság...

Zomil
jo de azt tulságosan szeretem, h azt mondjam, nem füzök hozzá sok reményt... 😄

Lelouch
Ráhúzták a mecha és sci-fi mûfajra, hogy nincs terük Magyarországon.
LeWyTy
Én imádtam<#beka2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Az még nem jelenti azt, hogy nézett is volt.
LeWyTy
+A Kiddy Grade se volt rosz<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

armageddon666
Mi a picsa?! FMP szerintem az egyik legnépszerûbb lehetett még Animax idején. na mind1

FMA:B-nak szerintem elég feszített tempója volt, nem tudom hova férne be egy sidestory.

@

LasDen
a mecha sorozatokat a rossz nézettségre hivatkozva azonnal elvetik...

armageddon666
"a Code Geass, TTGL beskatulyázása, FMP: The Second Raid ugyanilyen okból való hanyagolása stb..."

???

@

Lelouch
A múltkori Sora no Otoshimono-s téma után most elég váratlanul ért ez a hozzászólás. 😄
Zomil
hát akkor sok reményt nem füzök hozzá :S

Lelouch
Egy biztos, a mangában nem volt benne a movie története. Valami anime original sztori lesz. És nyílván a Brotherhood-hoz jobban kapcsolódik, mint a régi sorozathoz. 😊
LeWyTy
Hát a vidi alapján más.

Zomil
öhm össze vagyok zavarodva picit, ez az uj Brotherhood-hoz jön ki?
mert azt tudom, h a régi anime-hez jött ki movie...

és miröl fog ez szolni? vagy valami alternativ történet?

Lelouch
Igen.
LeWyTy
Errõl van szó?

Lelouch
Kár keresni a logikát a csatornánál. A DBGT egy jó példa rá szerintem.(remélem nem kell kifejtenem, miért) De még lehetne folytatni a sort: megakarták venni az Inuyasha: Final Act-ot úgy, hogy nem adtak le az alapsorozatból vagy 50 részt; a Code Geass, TTGL beskatulyázása, FMP: The Second Raid ugyanilyen okból való hanyagolása stb...
LasDen
nem tudom milyen árban mérik a liszenszeket a japók vagy hogy idõvel hogy változik, de 90-es évek vagy korai 2000-es sorozatok csak meglehetne kapni olcsón...vagy ennyire lenézik a piacot??? 😄

Lelouch
Szép szép, de ez után szerintem már nem várható semmi értelmes az évben. 😄 Biztos nem volt olcsó. Ilyen szempontból jobban is lehetne gazdálkodni a pénzzel.
LasDen
jah...szép teljesítmény azé....megnézném de a sorozatot se láttam 😄

Lelouch
Elég impresszív, ha azt nézem, hogy ezen a héten jön ki BD-n.
Lelouch
Április elsején végre lesz egy értelmes újdonság az Animax mûsorán, az új Fullmetal Alchemist movie.
Zomil
nekem annyira nem tetszik :S

LasDen
hmmm érdekes...

Máté94
Sansei!<#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Ürkalozok mostani része nagyon jo volt sztem 😊
Iszonyatosan el van találva ez a sci-fi-s hangulat, nagyon megfogott 😊

Lelouch
Nem lehetetlen, csak elég hosszadalmas lenne... 😄 De ha így érdekel, akkor majd próbálok összeírni valamit, ha idõm engedi.
LasDen
pedig aszittem azé valahogy csak lehet...az ilyenekre mindig kíváncsi vagyok...nah mindegy...😄

Lelouch
Ezt elég nehéz lenne elmagyarázni, így hogy nem ismered a mangát. 😄