FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Petshop of horror:
Háááát nem is tudom mit mondjak erről. Nincs különösebben semmilyen története, csak háttere annak a 4 különálló történetnek amiről szól. Egyvalami kapcsolja őket össze, és ez a kisállatbolt, de amúgy különálló animekként is meg lehettet volna oldani ezeket. Vagyism, akár külön-külön is meg lehet őket nézni, érteni fogod a lényegét.
Sokkal jobbat vártam, legalábbis a cím alapján legalább egy kicsit ütős horroranimere számítottam, de ebben semmi komoly nem volt (talán az első rész egy kicsit beütött, de csak azért mert kisnyúl (aki látta, érti))
Ha kedveled a mítikus lényeket, azt mondom adj neki egy (kis) esélyt. A 4 részből 3 arról szól hogy ilyen lényekkel próbálják helyettesíteni az emberek elveszett szeretteiket, de valami mindig beüt....