72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Petshop of horror:
    Háááát nem is tudom mit mondjak erről. Nincs különösebben semmilyen története, csak háttere annak a 4 különálló történetnek amiről szól. Egyvalami kapcsolja őket össze, és ez a kisállatbolt, de amúgy különálló animekként is meg lehettet volna oldani ezeket. Vagyism, akár külön-külön is meg lehet őket nézni, érteni fogod a lényegét.
    Sokkal jobbat vártam, legalábbis a cím alapján legalább egy kicsit ütős horroranimere számítottam, de ebben semmi komoly nem volt (talán az első rész egy kicsit beütött, de csak azért mert kisnyúl (aki látta, érti))
    Ha kedveled a mítikus lényeket, azt mondom adj neki egy (kis) esélyt. A 4 részből 3 arról szól hogy ilyen lényekkel próbálják helyettesíteni az emberek elveszett szeretteiket, de valami mindig beüt....
  • Seth
    Sziasztok. Tudnátok nekem mondani valami hasonlót mint a Love Hina (tehát van egy ütődött szerencsétlen csávó, aki persze a végén megkapja álmai nőjét)
    Nővérem rákattant a Love Hinára és most hiányérzete van...:) Szóval valami hasonló kellene neki...
    Hihetetlen egyébként, hogy a nővéremnek ennyire megtetszett az ő 25 éves fejével, nálatok volt már hasonló a családban??? :)
  • Sadun Tryst
    én ugyan így vagyok a Blame (Noise, Biomega) mangával, az NGE-nal és a Kenshin OVA-kal.
    egyszerűn most nem tudok szabadulni a világából, olyan tökéletes az egész...
  • Gábor
    Megint a vége felé járok a RahXephon-nak, és azt kell mondjam, hogy így negyedjére is az egyik legfelkavaróbb anime, amivel meglehetősen hosszú és intenzív pályafutásom alatt találkoztam!
  • musha
    4-5 részt láttam eddig belőle, nagyon jó, nagyon különleges története / hanggulata van.
  • Ottto
    Nézegettem képeket róla (Haibane Renmei) elég érdekesnek néz ki. Mindenképp meg fogom nézni, feltettem a listámra Köszi!
  • via_mala
    "Talán jó ötlet, ha NEM VACSORÁZUNK, mielőtt megnézzük az Ichi the Killert. A legjobb ötlet viszont, ha egyáltalán meg sem nézzük és valami sokkal fontosabb dologra koncentrálunk."
  • Cat #5554
    Ichi the Killer - Nicsak. Itt szörcsög a lábamnál egy tüdő!
  • via_mala
    Örülök, hogy ennyire tetszett, számomra is alapmű.
    A Texhnolyze is ABe Yoshitoshi nevéhez kötődik, viszont már rögtön a legelejétől elég brutális, talán kicsit nehéz elvonatkoztatni, és meglátni a mondanivalót benne. Szerintem inkább a Haibane Renmei-t nézd meg előbb, ha ABe mester műveit akarod megismerni alaposabban, mert különben eléggé nyomott lesz a hangulatod.
    A Boogiepop Phantom-ot még nem láttam, de azt mondják, hogy az is eléggé nyomasztó.

Én tegnap az Ichi The Killer: Episode 0-t néztem meg. Ez sem egy egyszerű anime, simán megérdemli a 18+ -t. A mozifilm előzményeiről szól maximális brutalitással, kegyetlenséggel és ocsmány perverzióval. Elég sokkoló, bár a filmet nem láttam, de őszintén szólva nem is kaptam túl sok kedvet hozzá.

Viszont a Paranoia Agent elég érdekesnek tűnik 3 rész alapján, jó kis rejtély, jó zene. Egyszóval ígéretes sorozat.
  • Jagi
    jaja!
  • Sadun Tryst
    nagyon jók voltak ezek a képek. :)
    bár azért volt 1-2 nagyon durva fej! xD
  • Cat #5550
    http://index.hu/gal?dir=totalcar/magazin/kozelet/tokio/malacok/
  • Cat #5549
    OFF

Nézzétek végig winkler fotosorozatát japánról
    http://totalcar.hu/magazin/kozelet/tokio05

http://index.hu/gal?dir=totalcar/magazin/kozelet/tokio/japok/
  • Ottto
    Spoiler ahead!!!!!!!!!!!!!
    Lain:
    Hát ez fantasztikus. Anime ennyire még nem fogott meg. Ez az "elborult" világ amit bemutat, nagyon bejött.
    A kérdések, amik a storyban felvetődnek, majd megválaszolják őket, tény hogy legtöbbjükre fény derül. De sokminden az én fejemben is szöget ütött, amire nem kaptam választ.....

Ki teremtette Laint? Isten? (Megjegyzem igen jól összehozták a történetet, a technikát, a hitvallással)
    Mi van Lain családjával? Fake volt tudom, de mégis mik voltak ők?
    Mikat (Lain nővérét) mi ütötte ki ennyire? Programhibás a kislány?? (Mondjuk erre lehet csak én nem figyeltem. Emlékszem valamire, hogy látta Laint az út közepén, aztán egy bárban is volt valami, de már nem nagyon rémlik)
    Mégis mi a jelentősége a 7-es Protocolnak? Tudom mi az, csak azt nem hogy miért tulajdonítanak neki ekkora szerepet, és mégis mi a lényege?
    Hogy jönnek ide az ufok?

Kérdések, kérdések! Igen, bár lehet én nem figyeltem eléggé az anime során, lehet az én ismereteim hiányosak a rendszerrel kapcsolatosan :( Valószínűleg meg fogom nézni mégegyszer, mert bonyolult bogozni a szálakat. Hát végülis elég bizarrul mutatja be a történetet, talán nem is csoda ogy elsőre nem nagyon értettem. Legalább a fő cselekményszálat még tudtam követni, mondjuk azt nem, hogy akkor Lainnek most mi is volt a teendője? Egy program volt, és mi volt a feladata? Hogy egyéváljon a Wireddel, vagyhogy az Istene legyen?

Mindenesetre jogos a 16+os karikátok, tényleg nagyon bonyolult egy sorozat, még nekem is nehéz volt követni. A másik kettő (Texhnolyze, Boogiepop Phantom) is ehhez hasonló?
  • Mop
    Egy segítőkész ember jóvoltából már találtam hozzá szinkron hangot. ;)
  • Mop
    Köszi!
  • Factor_007
    Köszi!
    #5535: Köszi neked is
  • FFX
    kira
  • Bucser
    Bleach 34 Spoiler:)

NA Most indulnak be igazán az események és ahogy nézem lassan utoléri a mangát az anime:) (na jó kell még neki kb 10 - 15 rész talán)
  • FFX
    nézd meg a faq -ot
  • Bucser
    Magyarul sehonnan Hardsubosat tudsz torrentről.
  • Mop
    Hi!
    Nem tudom, hogy itt lehet-e warez-elni, ha nem akkor ezer bocs mindenkinek.
    Nem tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni a Kiddy Grade című anime-nek az összes epizódját (24 rész) magyarul?
  • Cat #5539
    ja, nem megy
    várj, nem kell kétségbeesni egyből...
  • Sadun Tryst
    na. lenne 1 kérdésem.
    talányokban beszélek, szóval tessék kitalálni miről van szó.
    íme:
    mi történt a "másikkal"? 1 elérhetőség se jó, még a mangás se.

aki érette miről beszélek, előszőr is gratula, másdokszorra, kérem válaszoljon priviben :)
    thx előre is.
  • Bucser
    Hát most kicsit hulámvölgyben vagyok... Bleach 32-t annyira elkapták hangulatilag nem tudom Bleach 33-ba miért kellett az a sok ökörség:(

Egyébként Arabai Renji Rules!!!!!!!!!!!!
  • Bucser
    Csak emlegetni kellett:D Kint is van Bleach 34:D
  • via_mala
    A GITS_SAC_NEW a legjobb minőségű DVD-rip, és a magyar feliratok is hozzá vannak igazítva. Ráadásul a Tachikoma Specials kiegeszítések is bennük vannak a 8-13 részek kivételével. Az említett részek is csak azért lettek kihagyva belőle, hogy 2 DVD-n elférjen a teljes sorozat. (Egy barátom csinálta a vágást, felirat illesztést, és néhány Tachikoma Specials rész fordítását is, azért ismerem ilyen részletesen a dolgot.)
  • BEAST #5534
    neked is kösz
  • Gábor
    Megelőztél :D
  • Gábor
    Szerdán adják Japánban, csütörtökre már van fordítás a dattebayo jóvoltából.

• Jagi
    Igen, sokaknak ez se tetszik. A Szem-mel együtt néztem meg, hát kicsit el lett baszva a napom. Sztem jó film.
  • Sadun Tryst
    np ;)

a bleach második link pontosabban pedig: http://a.scarywater.net/lunar
  • BEAST #5529
  • Sadun Tryst
    Bleach RAW kedden este jön, így ha ugyan olyan gyors lenne a Lunar mint régen, akkor szerdán már élvezhetnénk. :)
    bleach7.com
    a.scarywater.com/lunar

Narutoi RAW szerda este jön, és a gyors dattebayo fansubnak hála csütörtök délután már mindig kint van az új rész. :)
    narutofan.com
  • musha
    kicsit off:
    most adták az m1-en a Dolls-t, nem semmi film. a 12-es karikához csak gratulálni tudok az illetékesnek -.-
  • Bucser
    Bleachnek is ma kellene jönnie....
  • BEAST #5525
    ööö ... a Naruto részek melyik napon szoktak megjelenni? :o

[elnézéstanúbkérdésért] :o
  • Ottto
    Köszi a linkeket. Az előbbinek tényleg nagy hasznát vettem, a szójegyzetnek hála végre kapizsgálok valamit.....
  • Gábor
    Íje :)
  • Sadun Tryst
    ARIGATO! ^^
    [+ mélyen meghajol]