72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#5543 Bleach 34 Spoiler:)
NA Most indulnak be igazán az események és ahogy nézem lassan utoléri a mangát az anime:) (na jó kell még neki kb 10 - 15 rész talán) -
FFX #5542 nézd meg a faq -ot -
#5541 Magyarul sehonnan Hardsubosat tudsz torrentről. -
#5540 Hi!
Nem tudom, hogy itt lehet-e warez-elni, ha nem akkor ezer bocs mindenkinek.
Nem tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni a Kiddy Grade című anime-nek az összes epizódját (24 rész) magyarul? -
Cat #5539 ja, nem megy
várj, nem kell kétségbeesni egyből... -
#5538 na. lenne 1 kérdésem.
talányokban beszélek, szóval tessék kitalálni miről van szó.
íme:
mi történt a "másikkal"? 1 elérhetőség se jó, még a mangás se.
aki érette miről beszélek, előszőr is gratula, másdokszorra, kérem válaszoljon priviben :)
thx előre is. -
#5537 Hát most kicsit hulámvölgyben vagyok... Bleach 32-t annyira elkapták hangulatilag nem tudom Bleach 33-ba miért kellett az a sok ökörség:(
Egyébként Arabai Renji Rules!!!!!!!!!!!! -
#5536 Csak emlegetni kellett:D Kint is van Bleach 34:D -
#5535 A GITS_SAC_NEW a legjobb minőségű DVD-rip, és a magyar feliratok is hozzá vannak igazítva. Ráadásul a Tachikoma Specials kiegeszítések is bennük vannak a 8-13 részek kivételével. Az említett részek is csak azért lettek kihagyva belőle, hogy 2 DVD-n elférjen a teljes sorozat. (Egy barátom csinálta a vágást, felirat illesztést, és néhány Tachikoma Specials rész fordítását is, azért ismerem ilyen részletesen a dolgot.) -
#5534 neked is kösz -
Gábor #5533 Megelőztél :D -
Gábor #5532 Szerdán adják Japánban, csütörtökre már van fordítás a dattebayo jóvoltából.
-
#5531 Igen, sokaknak ez se tetszik. A Szem-mel együtt néztem meg, hát kicsit el lett baszva a napom. Sztem jó film. -
#5530 np ;)
a bleach második link pontosabban pedig: http://a.scarywater.net/lunar -
#5529 -
#5528 Bleach RAW kedden este jön, így ha ugyan olyan gyors lenne a Lunar mint régen, akkor szerdán már élvezhetnénk. :)
bleach7.com
a.scarywater.com/lunar
Narutoi RAW szerda este jön, és a gyors dattebayo fansubnak hála csütörtök délután már mindig kint van az új rész. :)
narutofan.com -
#5527 kicsit off:
most adták az m1-en a Dolls-t, nem semmi film. a 12-es karikához csak gratulálni tudok az illetékesnek -.- -
#5526 Bleachnek is ma kellene jönnie.... -
#5525 ööö ... a Naruto részek melyik napon szoktak megjelenni? :o
[elnézéstanúbkérdésért] :o -
#5524 Köszi a linkeket. Az előbbinek tényleg nagy hasznát vettem, a szójegyzetnek hála végre kapizsgálok valamit..... -
Gábor #5523 Íje :) -
#5522 ARIGATO! ^^
[+ mélyen meghajol] -
#5521 GITS-SAC az első sorozat
SAC2 a második sorozat
Tachikoma special pedig egy 24 részes poén sorozat :)
SAC-G1-NEW-t pedig RAW GITS videok lehetnek magyar felirat fájlokkal.
tehát a SAC-G1-NEW legyen az első, majd a Techikoma special, aztán a SAC2 :) -
#5520 Köszi bár nem egészen erre gondoltam. De visszaolvasva rosszul tettem föl a kérdést. Bár ha már így elmondtad, akkor e szerint cselekszek majd :)
Azon az ftp-n, van GITS-SAC, SAC2, Tachikoma special, és SAC_G1_NEW. Ezekből melyiket töltsem le? -
Gábor #5519 Csak itt, csak neked :)
-
#5518 FONTOS KÉRDÉS!
Aki tud Blame anime letöltési helyet, kérem jelezze nekem!
Mondanom sem kell #&!@$ fontos lenne!
A segítséget előre is köszönöm! -
#5517 2 sorozat van.
Mind a 2ből az LMF fansubot ajánlom. Ők tényleg jó munkát végeztek.
Bár a 2. sorozat LMF fajtából még mindig csak a 21. résznél van. :)
De a KAA (KickAss Anime) sem rossz ha minden lehetséges résznél a DVD minőséghez ragaszkodsz. -
#5516 Azt szeretném megkérdezni hogy a GITS sorozatnak melyik változatát töltsem le, mert van vagy négy fajta?
A választ előre is köszönöm -
#5515 Én a Laint azért hagytam abba, mert nagyon nyomasztott.. a 3. rész után... Majd vizsgaidőszak után ismét nekiesek:) -
#5514 Köszke a linkeket, a legelején is ezeket kellett volna kérdeznem! egyszerűbb lett volna. Szal mégegyszer THX!
Az E.L.-et pedig megnézem, ha már leszedtem! :) -
#5513 Nem, dehogy trancsírozós, hanem csak ABe Yoshitoshi egy másik filmje (karakterdizájn). Csakúgy, mint a Habane Renmei (karakterdizájn, történet), amiben még annyi erőszak sincs, mint a Lain-ben.
Lain-hez egy nagyon jó oldal: thought experiments lain
És egy másik: Lain Cyberia Café
És akkor már ezt is ide írom, hátha valakit érdekel: Texhnolyze unofficial information page -
#5512 -
#5511 A Lain egy trancsírozós film? Eddig nem volt komoly vérfürdő (discoban volt egy kicsi de az sem volt durva) 2 részt láttam de nézem mert egy szót nem értek az egészből, és tudni akarom miről is szól ez az egész (el ne mondjátok!!!) -
#5510 InuYashát csak előről és csak japánul érdemes nézni. nem egy végtelenül bonyolult történet, de azért ki van találva rendesen, a közepétől kb. a grafika is gyönyörűvé válik, és egy roppant hangulatos világban játszódik. és itt is a zene végig nagyon-nagyon jó! -
#5509 na, erről beszéltem. hatásvadásznak hatásvadász, ez tény. még talán az is oké, hogy több vér / csonkolás van benne, mint kéne. de szerintem nem egy átlag sztori, és van egy hangulata, ami NEKEM bejött. más anime fórumokon már ezért is kaptam, hogy biztos pszichopata állat vagyok, de ez van, nem tudok mit tenni, nekem tetszett ^^ -
#5508 Főleg miután azt hallottam róla hogy sokszor már tényleg logikátlanul sok benne az olyan hentelős rész aminek semmi köze a storyhoz, csak a látvány kedvéért rakták bele. -
#5507 Nekem is már ajánlották az Elfen Liedet de asszem amilyen "viráglelkü" vagyok nem nagyon jonne be :/. -
#5506 26 részes:
AnimeNfo
Anime News Network
Tedd már be a kedvenceid közé ezeket az oldalakat, és akkor nem kell folyton ilyeneket kérdezni.
Egyébként az Elfen Lied tipikusan arról híresült el, hogy teljesen értelmetlenül, hatásvadász mennyiségben van benne az erőszak, vér, pucérkodás, a története meg nem kiemelkedő. Egy dologban szoktak egyetérteni a népek, hogy jó az intro és/vagy az outro zenéje.
Részemről biztosan nem fogom megnézni, van még egy csomó jó sorozat, amire inkább szorítok időt, pl. Hi no Tori, Paranoia Agent. Ha pucérkodás kell, arra meg ott van a Girls Bravo ecchi hárem-anime. Ha meg erőszak és vér kell, ami integráns része a történetnek, akkor Texhnolyze ABe Yoshitoshi-tól (Serial Experiments Lain, Haibane Renmei). -
#5505 Jóvan a Chobits Special: Chibits-el együtt meg van a 26! -
#5504 A Chobits- nak most végül is hány része van????
mer' én 24-ről + a specről hallottam de az nfo ban 26-ot írnak + a 3 recap rész is ott van (igaz, hogy az 1-3), de akkor most mi van? HÁNY RÉSZE VAN?