FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Örülök, hogy ennyire tetszett, számomra is alapmű.
A Texhnolyze is ABe Yoshitoshi nevéhez kötődik, viszont már rögtön a legelejétől elég brutális, talán kicsit nehéz elvonatkoztatni, és meglátni a mondanivalót benne. Szerintem inkább a Haibane Renmei-t nézd meg előbb, ha ABe mester műveit akarod megismerni alaposabban, mert különben eléggé nyomott lesz a hangulatod.
A Boogiepop Phantom-ot még nem láttam, de azt mondják, hogy az is eléggé nyomasztó.
Én tegnap az Ichi The Killer: Episode 0-t néztem meg. Ez sem egy egyszerű anime, simán megérdemli a 18+ -t. A mozifilm előzményeiről szól maximális brutalitással, kegyetlenséggel és ocsmány perverzióval. Elég sokkoló, bár a filmet nem láttam, de őszintén szólva nem is kaptam túl sok kedvet hozzá.
Viszont a Paranoia Agent elég érdekesnek tűnik 3 rész alapján, jó kis rejtély, jó zene. Egyszóval ígéretes sorozat.