kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Spoiler ahead!!!!!!!!!!!!!
    Lain:
    Hát ez fantasztikus. Anime ennyire még nem fogott meg. Ez az "elborult" világ amit bemutat, nagyon bejött.
    A kérdések, amik a storyban felvetődnek, majd megválaszolják őket, tény hogy legtöbbjükre fény derül. De sokminden az én fejemben is szöget ütött, amire nem kaptam választ.....

Ki teremtette Laint? Isten? (Megjegyzem igen jól összehozták a történetet, a technikát, a hitvallással)
    Mi van Lain családjával? Fake volt tudom, de mégis mik voltak ők?
    Mikat (Lain nővérét) mi ütötte ki ennyire? Programhibás a kislány?? (Mondjuk erre lehet csak én nem figyeltem. Emlékszem valamire, hogy látta Laint az út közepén, aztán egy bárban is volt valami, de már nem nagyon rémlik)
    Mégis mi a jelentősége a 7-es Protocolnak? Tudom mi az, csak azt nem hogy miért tulajdonítanak neki ekkora szerepet, és mégis mi a lényege?
    Hogy jönnek ide az ufok?

Kérdések, kérdések! Igen, bár lehet én nem figyeltem eléggé az anime során, lehet az én ismereteim hiányosak a rendszerrel kapcsolatosan :( Valószínűleg meg fogom nézni mégegyszer, mert bonyolult bogozni a szálakat. Hát végülis elég bizarrul mutatja be a történetet, talán nem is csoda ogy elsőre nem nagyon értettem. Legalább a fő cselekményszálat még tudtam követni, mondjuk azt nem, hogy akkor Lainnek most mi is volt a teendője? Egy program volt, és mi volt a feladata? Hogy egyéváljon a Wireddel, vagyhogy az Istene legyen?

Mindenesetre jogos a 16+os karikátok, tényleg nagyon bonyolult egy sorozat, még nekem is nehéz volt követni. A másik kettő (Texhnolyze, Boogiepop Phantom) is ehhez hasonló?