kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    A Shinsekai Yori félúton, a 6. rész után kezd megint egyre zavarosabbá lenni... Most mire jó ez a hosszú, elnyújtott mászkálás? Oké, át fogják verni őket, de szerintem már megint túlhúzzák, úgy, mint az elejét.

Közben ráérő időmben (szabadságon vagyok :) ), ledaráltam az Oda Nobuna-t is. Ami elsőre harem/ecchi-nek tűnt, a végére egészen jó kis alternatív sengoku történelmi kaland lett. Jó, a boobz, meg egy kis romantikázás maradt, de kemény intrikázós és hentmészár részek is voltak. A színek élénkek, az animáció szép, a kosztümök és a hátterek gyönyörűek, jól össze lett rakva. Kíváncsi leszek a folytatásra, hiszen nem lett igazán lezárva (meg néhány karakter sorsa is izgat ebben az alternatív világban, mert a valós történelmi sorsukkal nagyjából képben vagyok). 7/10