FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Haganai letudva. most várom a következő évadot. igazából a 3. résznél MALon elspoilereztem magamnak a nagyszabásúbb dolgokat, de az egyetlen meglepő közülük a Senás volt. És igazából azt a részt vártam, mikor is a 12. résznél leesett, hogy nem 26 részes a sorozat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yukimura elég egyértelműen lány már az első pillanattól kezdve, Sora és Taka múltjára tett "utalások" eléggé erősek voltak, tényleg csak a Senával való kapcsolat amire csak enyhe utalások vannak.
Most BakaTest2 van még letöltve, elkezdem azt. Illetve belegondolva lehet van még néhány második évad amit meg kéne néznem. :)
Ja, meg örömmel láttam hogy UTW elkezdte a Nisemonogatari BD kiadást fordítani :D Coalgirls nagyon csúnyán félbehagyta, ami van rls az meg nagyon selejtes.