FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Egészen mássá válik egyébként a történet a folytatásban. Erről: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Sokan dobták is azon a ponton, amikor váltott a manga, én végigolvastam, kivéve az extra fejezeteket, mert amikor legutóbb néztem (nem mostanában), azok még nem voltak lefordítva.Ugrunk 10 évet elölre, amikor Rin már középiskolás és a nézőpont is vált, míg addig ugye Daikichi szemszögéből, az ő narrálásával ment a történet, onnantól Rin szemszögére váltunk. Ennek legnagyobb hátránya, hogy elhajlik a műfaj egy romantikázós, iskolai shoujo felé. És extra spoilerbe rakom, mert a lényegi részét és a végét lövi le:[spoiler]A főszál, hogy Rin rájön nem apaként gondol Daikichire (annak még mindig ott van a "nagyapa"), hanem szerelmes bele. Azzal ér véget, hogy némi zűrök után Daikichi végül vonakodva, de elfogadja Rin érzéseit. -_-SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott egyébként visszatér a kisikolás Rin időszakhoz.