FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Le vagy te... :) Nekem tetszett a 15. rész is és biztosan nézem tovább.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem másik játék, ez még ugyanaz. A másik fickó mondja, hogy a szerverek maradékát ők üzemeltetik, gyak. ő tartja még életben a lányt. A képen meg az látszik, hogy rácsok vannak körülötte. Nekem úgy tűnik, belenyúltak a kódba és mindenkit fogva tartanak, míg a technológiát ki nem sajtolják Kayabából, vagy ilyesmi. Esetleg sorban kihúzzák a dugót...
Ixion Saga (AniDB): Főhős srácot egy MMO-ban csábítgatja egy szőke leányzó, hogy élőben is hamarosan felkeresi, mert szüksége lenne a segítségére, aztán a következő pillanatban már székestől zuhan egy ismeretlen fantasy világban, majd egy durcás hercegnő kísérője lesz, akinek a házasságát valakik nagyon meg akarják akadályozni (egyelőre ismeretlen okból).
Újabb végtelen(nek tűnő) fantasy-shounen, a viccesebb fajtából, kicsit a Zero no Tsukaima-ra emlékeztet, egyelőre nézős. :)