Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
5 TB! :) <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A baj csak az, hogy mire egy magyar ember közelébe kerül, ez 100.000+ Ft-ba fáj...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
http://www.youtube.com/v/j_dbprPoZPE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
nem is mondtam, h rossz volt nekem kifejezetten tetszett, mondjuk én egyáltalán nem tervezem a dobást, heti 1 baromkodásnak tökéletes, legalábbis én a részek többségén remekül szorakozok :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
az még nem volt rossz, de a 46. már igen és a következõ bûnszarnak igérkezik...rohadtul el van nyújtva oga edzése és az egész, pedig ez az arc egész érdekesnek indult, de ez a felkészülõsdi nagyon unalmas...
nemtom meddig marad, de ha nem kezdenek el keménykedni lassan, akkor dobom a picsába....

a Pierrot meg ezekre a long running szériákra specializálódott?? ahhoz képest elég szarokat csinálnak:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Jujj...beelze 45. része nagyon beteg volt... :D
(amikor fps-t játszanak...)

Azok a szobrok Himekawa-nál...meg a karakterek amiket készitettek...joghurt...jajj :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
pff....nagyon megbízható....

Zomil
leszmerénmegmondtam... :)

LasDen
de amúgy akkor most lesz 2. évad?? mer egysze elõtte be lett jelentve a 2. évad, de aztán most kiderült hogy a stúdiót nem is kérdezték meg szóval nem tiszta.....

Zomil
hát igen a mellékhatás nem semmi, de a képesség is nagyon jo, teljesen passzol a szerepéhez :)

LasDen
mondom, hogy nem a képessége a lényeg...hanem a "mellékhatása"....meg a spoilereket nem olvastam el korábban....(u_u)

Zomil
pedig 1szer beirtam már ide spoilerbe, h mi a képessége :P

LasDen
horizon 11: nem lepett meg Toori képessége (vagyis inkább annak hátulütõje), mert tegnap elspoilereztem magamnak, de jó volt mozgás közbe is látni ezt.
viszont a képességének a hátulütõje eléggé durva. nemtom egy életen át, hogy lehet kibírni, fõleg hogy mi minden történik közbe :D

a winyó témához, én pont ma szabadítottam fel, csoportosítottam át 100gigát így másik lemezzel együtt van 200 giga helyem :D

Malakai
Jó perpill én 5TB-n terpeszkedek de van 40GB hely... :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
hát remélhetöleg lassan megint elkezd lefele menni az ára...
mondjuk én szerencsés vagyok, mert fél éve vettem 2tb-s winyot ugyhogy most nincs helyproblémám :)

armageddon666
Kicsit lemaradtam.
Honnan és mennyiért veszitek most a HDD-t? 1TB-t láttam majdnem 40k-ért. Ez kicsit két és félszer annyi mint amennyit kiadnék érte. Nagyon durván fenn vannak az árak.

@

Malakai
Egy darabig még tuti jobban megéri 2×2TB, mint 1×4TB.
Nekem is venni kéne már egy 2TB-ost (meg egy SSD-t, de ez már nagyon off :), de egyelõre kivárok, hátha nem csak rosszabbodik a helyzet, bár idehaza...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
én meg attól kapok agybajt, hogy hiába kapcsoltam be az ACPI-t, a windows az istennek nem veszi észre, ha a sata dokkba berakok egy vinyót, illetve nem tudom leválasztani, ha már úgy indult :S

Lehet, majd a következõ telepítésnél, mikor már eleve ACPI-n indul a rendszer

A fekvõ sata csatlakozót meg tényleg tolják fel a nemesebbik felükbe. Fõleg, hogy az L alakú sata kábel rossz irányba L alakú XD. Amúgy meg emiatt kellett új házat is vennem tavasszal -_-'

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
nem vagyok nagy könyves, de olvastam párat, de én nem találkoztam még olyannal hogy majd 10.000 oldalon keresztül mutatja be hogy az adott helyzetben milyenek a fák, a bokrok és hogy 2km-rel arrébb valaki a bokorba szart (mert nem tudom elképzelni, hogy ennyi szövegben ne legyen mellébeszélés)...kicsit túlzó akárhogyis :D

Zomil
Nemtom sztem azért könyvekben elöfordul ilyen...csak gondolom "light" novelként könnyebb eladni :)

Zomil
a csaj arcon rugása laza volt... :D
szép kis amv... :D
Viszont sehol egy Sno...csalodtam :)

LasDen
hát ez kurva sok....egy kicsit röhejesnek is tartom a dolgot...oké, hogy sokat ír, de ha már tartana valahol legalább a történet, de még épphogy csak elkezdõdik minden.....azé ez kicsit sok bevezetõnek :D

efti
Nem igazan, foleg ha a 400 dollaros arat nezzuk... Ugyanakkor ma tobb rage comicot is lehetett rolam rajzolni, szivesen meglatogatnam egy bseball utovel aki a sata csatlakozokat illetve aki ezek elhelyezeset az alaplapomon kitalalta.

Az hogy ezek utan hotswappable eszkozkent ismerte fel a windows es most allandoan ott log a biztosnagos eltavolitas ikon a system trayben, mar szinte magatol ertetodo...

WWFSMD?

RelakS
kép címét kimásolod, és új fülre beillesztve megnézed

LasDen
én csak békát látok....

LasDen
bákker....
http://www.youtube.com/v/UOsbSI6spSs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
"Light" novel... :D
Igaz, h 2x akkora, mint egy Gyürük ura kötet, de nembaj :D
Ennyi erövel akár könyvnek is hivhatnák...vagy igy jobban veszik? :D

RelakS

Lelouch
davidka003

Most vettem a Tescoban, kartontokos DVD, 250 Ft-os áron adták darabját. Ennyit megért. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LasDen

Zomil
jo hát nekem az jött le a multkori hsz-edböl, h csak én tartom jonak innen :D
de akkor megnyugodtam :P

LasDen
nem kell....:D én egy másodpercig sem vitattam, hogy jó a sorozat....:D

IMYke2.0.0.0
Nos, ha ez a 10 bites "reform" elterjed, akkor majdhogynem kétszer annyi anyag fog felférni a HDD-inkre a közeljövõben :)

Zomil
"nahogyugyeénmegmondtam... :D"

:DDD

efti
itt pihen a 2 terras vinyo az asztalon, ma ugyis ugyintezos, karacsonyibevasarlos szabadnapom volt, ugyhogy belevettem ezt is. Ha kicsit aklimalizalodott (meg en is) akkor jol be is szerelem es ezzel az anime archivalasi gondok a kovetkezo kb 2 evre megoldva, hacsak meg nem nonek az allomanyok a kozeljovoben

WWFSMD?

LasDen
tegnap (ma hajnalban) felhoztam magam kicsit horizonnal....érdekes...
a történet az 5. résszel indul el igazán. vannak sötét foltok egyes miértekben, de érdekesnek igérkezik a továbbiakban.
valaki bleaches endless fightnak írta le, de nem hiszem hogy ilyen irányba akarna menni az egész. Fõleg hogy a fõszereplõ srác sem az a harcolós fajta (legalábbis nem a front vonalon)

IMYke2.0.0.0
Én már régóta centizgettem, de tegnap ki kellett írnom 8 darab 25-ös BD-t, hogy legyen helyem. Így is ki kellene pörkölni még ~ 3 TB-ot.
Persze, nem fogom. Majd jövõ nyáron, amikor kicsit normalizálódik a helyzet, veszek egy olcsóbb 2-3 TB-ost a többi mellé.

Ez minek köszönhetõ? Csak hogy tudjam elõre...
BEAST
de be ám

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ez a maji de teljesen beszart...ha minden igaz 12 részes lesz azt a 2 részt még lezavarom valahogy, de ez fantasztikusan szar lett a jó kezdés (1-2. rész) után....

efti
tolem :)

Nem nagyon igyekeztem megtalalni a letezo legolcsobbat, megneztem egy szamtechbolt oldalan mennyiert van a legolcsobb. Lehet rosszat neztem. Mindenesetre ahhoz, hogy az egyaltalan nem alacsony jelenlegi winchester ar szintjen legyen, ahhoz kb 400Ft-nak kene lennie

WWFSMD?

PetruZ
Tesco-ban 790 (volt a múlt héten) a 2x Verbatim BD.
Zomil
Un-go 7-8: ejha nem semmi...kár hogy mindjárt vége a sorozatnak :(

efti
A teljesseg kedveert megneztem a golden wingset, remelem a tovabbiakban nem lesz ekkora buzulas, mert eleg zavaro volt...

WWFSMD?

LasDen
legalább senki nem rabolta el a szívét....

(szar poén)

Lelouch
A remake-ban visszakapta, de már túl sokat nem ért vele... :)
LasDen
give it back??? mit akart, visszarakni???? :D

armageddon666
Ne is mondd, gondoltam bevásárolok 2*1TB-t karácsonyra, esetleg 2*2-t mert már biztos olcsó, aztán látom, hogy thaiföld, áradás, és szeptemberhez képest 4szeres árak... kiütött.

@

RelakS
hmm.... érdekes

Fõleg, hogy én szlovákoktól vettem szerintem 1000 alatt darabját :) (most éppen 467Ft)