FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát nem tudom... Medaka Box manga spoiler ehhez kapcsolódva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit láttam belőle, lesz még rosszabb is. Még egy Medaka-ellenes szövetség is alakul majd, amiben benne lesz Zenkichi is... Ezen nem lehet mit megszokni, max. elfogadni, hogy okkal ilyen irritáló a karakter.
Egyébként látva milyen gyengén szerepelt az első BD+DVD kiadás, a 2. évad után nem nagyon lesz már több. :(
HxH
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leorionál az a baj, hogy powerlevel terén nagyon el van maradva. York Shin után jön majd Greed Island, ahol Gon és Killua baromi sokat fog fejlődni, eközben Leorio meg a tanulmányaira koncentrált... Utána jön egy oltári hosszú powerlevel arc(kb. 130 fejezet, messze a leghosszabb az egész mangában), ahol egyszerűen nem volt helye, kinyírták volna simán... A legutóbbi arc-ban már visszatért, de most megint jegelve lesz szerintem, már Gon és Killua is különvált.
Több szálon is folytatódhat a hiatus után a manga, kiváncsi vagyok kik lesznek főszerepben...