kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Végeztem a miniszoknyás ürkalozokkal. Egy 8/10-et adnék rá, sajnos voltak részek amik picit unalmasak voltak a sorozat közepe fele, de aztán az utolso pár részben nagyon belehuztak. A grafikája jo volt, a zenék is jok voltak, a történettem sem voltak nagy gondjaim, talán egyedül az volt a problémám, h nem vitték tulzásba a magyarázatokat 1-2 dologgal kapcsolatban(pl. az Odette II mit keresett ott a végén). Viszont már nagyon várom a filmet. Igazábol érzek még benne potenciált böven. Nem tudom, h a light novel-böl mennyi dologztak fel(meg hogy milyen pontosan), viszont még 2-3 évadot simán el tudok képzelni a sorozatbol. A hangulata nagyon jo volt végig. A karakterek is kellemesek, végre nem eröltettek egy sorozatban semmilyen romantikus szálat. Aki szereti a sci-fi-t/ürhalyos dolgokat annak sztem tetszeni fog.