Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
A világon milliók rajonganak mesterséges hangokért, csak azok a hangok általában kapnak egy élõ arcot is. Az én szememben pl a vocaloidok is ebbe a kategóriába esnek, mert a számaik mögött legalább olyan emberi teljesítmény és tudás áll.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
én úgy döntöttem az utolsó 3 részt egyszerre nézem meg...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jöjjenek 😄
"You can't kill the metal" ahogy a Tenacious D mondja...vagymi... 😄

mind1, nekem akkor is idegen, h egy olyan hangért rajongjak ami mesterséges 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Képzeld el mi lesz pár év múlva itt.
Ha már van 3D kép, és japcsik gõzerõvel dolgoznak a "tactile display"-en (igaziból már kész, csak finomítják), aztán jönnek a plazmon procik, vagy az IBM új érdekes procijai, amik az emberi agymûködést utánozzák ... 😉

Zomil
de ez a valoság, nem egy scifi könyv 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Olvasd el Gibson-tól az Idoru-t 😉

Zomil
hogy lehet egy koncert élö egy nem emberi lénnyel? 😄

Ehh, Los Angeles, Kaliforniai még csak most jön.

Steins;Gate - Ep.22
Azt hiszem ez most nyomott nekem egy hard resetet. Jó rész volt, de most már marha kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl a végére, mert Okarin minden jóakarata ellenére csöbörbõl vödörbe jutott.
De legalább ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Suzuha visszatért. Meg vele a problémák.

Megvan az egész élõ koncert BD kiadása 😄
Amúgy szerintem a World is mine és az Alice ami érdemi belõle, a többi vagy poénkodás vagy siralmas.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Még számítok rá hogy jobb lesz, mert 74 részes, az alatt csak csavarodik egy kicsit a cselekmény.

Egyébként meg ha nem, akkor is, ahogy mondtam, agyon van hypeolva, szóval mások látnak benne valamit amit én nem.

Az ilyenekre én mindig azt mondtam, hogy megéri beléjük nézni, mert még ha néha nem is egyezik az ízlésünk a tömegével, statisztikailag jobb esély van rá hogy igen, mint egy random akármire.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
Mert? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Holnap ne sokat írjatok, thx XD

@

armageddon666
Amennyire meg tudod hozni a kedvem egy animéhez, annyira le is tudod törni...

@

Ruley
Elkezdtem a Monster-t (elsõ 20 résznél tartok).

Azon az alapon választottam ki, hogy utoljára a Galactic Heroes-t élveztem, és ez is egy klasszikus, agyon hype-olt hosszú történet volt.

Ebben is megvan az a sajátos hangulat, hogy olyan komolyan veszi magát, egy darab poén, vagy ironikus utalás, vagy cinikus, nyakatekert "eredetiség", csak simán egy klasszikus történet.

Sajnos ez már talán kicsit túlzásba is viszi, arra a szintre hogy az már tényleg inkább nyálasnak hat.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Ejj de várom már 😊
Amugy Saber miért van ilyen öltöny szerüségben? az LN artjain is láttam már

Zomil
muszáj után szvsz ez a 2. leggyakrabban elrontott magyar szo 😄

LasDen
A tortát szeljük fel egyenlõre, de mivel nincs szülinap, így egyelõre nem tortázunk....😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Elkezdtem a Gallery Fake-et. Egyenlore az elso ket resz alapjan erdekesnek tunik, de sajnos eleg gyenge minosegben sikerult megszerezni.

WWFSMD?

efti
borzassztoan vanilias, kisse japanositva es dramaiasitva

WWFSMD?

Lelouch
TWGOK 152-155. fejezet:

LasDen
akkor nem vaníliás???

efti
Hosszas vadaszat utan sikerult peldanyt szerezzek az interlude-bol es ma be is fejeztem azt. Nos az elso epizod utan ugy foglaltam ossze a tortenetet, hogy "vanilia egbolt", a masodik epizod utan ezt modositottam "kisse megcsavart vanilia egboltra" de vegul mindharom epizod megtekintese utan be kell lassam, hogy a leginkabb a "nem is annyira megcsavart vanilia egbolt" irja le legjobban a tortenetet. Mindent osszevetve nem volt rossz, bar a MALos leiras alapjan kisse masra szamitottam.

WWFSMD?

LasDen
am most olvastam sunrise wikin, hogy a pl bones, deen, manglobe alapítók onnan szálltak ki...😄D ergo sunrise a legjobb...😄D

Zomil
azért sokat számit, h van 1 számomra 10/10-es müvük 😄

armageddon666
Scrapped Princess
Eureka Seven
Darker than Black
Soul Eater
Ouran High School Host Club
Fullmetal Alchemist
...

BONES is jóak 😄

@

armageddon666
Detto, de akkor is.

@Zomil: ne egy anime miatt ítéld már meg a stúdiókat 😄

@

Lelouch
Én messze elkerültem a Marveles cuccokat, úgyhogy túl sokat nem rontott nálam a stúdió megítélésén. 😄
Zomil
ezeket

Gosick miatt télleg jok 😄

armageddon666
Mert a Madhouse nagyon félrenyúlt a comic adaptációkkal ...
Bones? Az miket csinált? 😄

@

Lelouch
Amúgy csodálkozok, hogy a jó stúdiók témában nem lett felhozva a Madhouse. A Bones is említésre méltó, de csak ha nem kerül sor original befejezésre.<#idiota>
Lelouch
Akik meg megnézték moziban, kérjék vissza a jegyük árát? Amúgy azt olvastam, hogy a kihagyott 20 perc valószínüleg nem lesz pótolva...
armageddon666
Aki nem használja az is csak azért, mert már késõ neki, és nem tudja felidézni a teljes listát xD

@

wander01

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Zomil
shaft-nak lassan ez a védjegye 😄
mondjuk amugy nem is rossz megoldás ez, mert igy tuti megvesznek egy csomo dvd-t/bd-t, teljesen uj élményt nyujt... 😄

armageddon666
Like a boss 😄
Õk szabják meg mikor lesz kész! 😄

Am jah, elég gáz tud lenni. TV-ben még elmegy, moziban azért felháborító. Ettõl függetlenül amivel elkészülnek az minõségi.

@

Lelouch
A SHAFT jó lenne, ha mellõzné az amatõr dolgait... Milyen már az, hogy egy két éve bejelentett mozit nem tudtak befejezni a premierig? /a/-n olvastam, hogy a Negima AF 1 órás játékidejébõl kb. 40 perc lett leadva a mozikban... De még ebben is voltak hiányos, félkész animációk... Ami meg a "törölt" 20 percben történt, találja ki a nézõ... <#zavart2>
LasDen
az itt lévõk talán mindegyike 1-2 kivétellel mind használja a mal adta lehetõségekeet...😄

armageddon666
KyoAni, el is felejtettem xD

@wander: Mi Úriemberek szeretjük számon tartani a megtekintett mûveket, melyek már meghaladták a könnyen megjegyezhetõ szintet, így elektronikus listát vezetünk róluk.

@

Zomil
elég sokan vezetnek innen listát, különben nehéz lenne észben tartani, h mit láttunk 😄

Zomil
mondjuk végignéze mal-os listámat még felirnám a listára a Satelight-ot macross frontier miatt, AIC-ot az SnO miatt, Studio Deen-t Fsn miatt, Kyoto Animation-t Haruhi miatt és végül ARMS-ot elfen lied miatt... 😄

wander01
na most elszoltad magad vaze, te ezekrõl listát készitesz? BETEG vagy 😄DDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

armageddon666
SHAFT, Gainax, Sunrise 😊 szerintem, de meg kéne nézni a listámat, hogy mit ki csinált, és melyik hogy tetszett 😄

@

Zomil
nálam az olyan szar, h már jo kategoria magasan elsö helyezettje az infinite stratos...egyerszüen akkora klisés szar volt, h a végén már vártam a következö rész... 😄

armageddon666
De a Needless az komédia valamilyen szinten, míg a Bleach a vérkomoly, és Kubo teljesen komolyan gondolja, és ezért lesz olyan VICCES 😄

Sunrise? Amiben ha meghal valaki akkor vagy csodálatos módon visszatér néhány karcolással, vagy jön helyette egy tök ugyanolyan karakter? 😄

@

LasDen
én sunriset mondanám...😄 gintama, gundam, geass...stb...😄D

(vagy a manglobe 😄DD najónem)

Lelouch
Szerintem az "olyan szar hogy már jó" kategória gyõztese a Needless... 😄 Az anime is nagyon beteg tudott lenni, de ami a mangában megy... XD
Zomil
engem valahogy a dragonball sosem tudott megfogni... 😄
de ez a naruto meg bleach, meg stb. végtelenitett izé sem tud egyáltalán megmozgatni egyedül belzee amit nézek, és többé kevésbé tetszik is...
de inkább maradok a fix részes sorozatoknál 😊

véleményem szerint lehet 1000éves egy EVA akkor is 100szor többet ér az összes naruto/bleach stb. résznél 😊

"shaft sem mindenható....õk is csinálnak szart...😄D"
ök nem csinálnak szart, ök csak kiválo tökéletes munkát csinálnak, csak néha nem jön be mindenkinek... 😄DDD
(hm most igy elgondolkodva a tökéletes munka nem igazán igaz, mert jo ha épp készen vannak az aktuális résszel 😄 )
mondjuk ha studiot kéne választani mindenképp a shaft-ra szavaznék elsö helyre 😄